Újabb lezárások lesznek az M0-son

Részletes tájékoztatást kaptunk a munkálatokról.

2024. 04. 19. 16:56
Tatabánya, 2018. január 10.
Kátyúzási munkálatokat végeznek az M1-es autópályán, Tatabánya közelében 2018. január 10-én. A munkálatok ideje alatt a forgalom felváltva a külsõ, belsõ és leálló sávban halad.
MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Burkolatjavítási munkálatok miatt az M0-s autóút több szakaszán és az M0–M5 csomópontban is korlátozásokra kell számítani a következő napokban – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A hézagkiöntési munkálatok miatt a közlekedők április 20–21-én Pécel térségében, április 20-án Vecsés–Üllő térségében, április 23–25. és 27–28. között Gyál térségben számíthatnak sávzárásra és csomóponti ágzárásra. A munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

A következő napokban zajló munkák részletes ütemterve és helyszínei:

  • Április 20–21-én, szombaton és vasárnap Pécel térségében az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felől az M3-as autópálya irányába, az 50-53-as kilométerszelvényben zajlanak hézagkiöntési munkálatok 8 és 17 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.
  • Április 20-án, szombaton Vecsés–Üllő térségében az M0-s autóúton az M4-es autópálya irányából az M5-ös autópálya felé, a 40-38-as kilométerszelvényben és az M31-es autópályától az M5-ös autópálya irányába a 42-41-es kilométerszelvényben zajlanak a hézagkiöntési munkálatok szintén 8 és 17 óra között. A munkálatok ideje alatt itt is egy sávon haladhat a forgalom.
  • Április 23-án, kedden Gyál térségében az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M4-es autópálya felé, a 31-33-as kilométerszelvényben és az M0–M5-ös csomópontban az M4-es autópálya irányából az M1-es autópálya irányába az érintett csomóponti ágon zajlanak a hézagkiöntési munkálatok 10 és 15 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.
  • Április 24-én, szerdán Gyál térségében az M0–M5-ös csomópontban az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába az érintett csomóponti ágon zajlanak a hézagkiöntési munkálatok 10 és 15 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.
  • Április 25-én, csütörtökön Gyál térségében az M0–M5 csomópontban az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába Szeged felé két csomóponti ágon is az M5-ös autópálya irányából az M4-es autópálya irányába zajlanak a hézagkiöntési munkálatok 10 és 15 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.
  • Április 27-én, szombaton Gyál térségében az M0-s autóúton az M4-es autópálya irányából az M1-es autópálya irányába, a 33-31-es kilométerszelvényben zajlanak a hézagkiöntési munkálatok 8 és 17 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.
  • Április 27-én, szombaton Gyál térségében az M0–M5-ös csomópontban az M5-ös autópálya lehajtó M1-es autópálya felől Budapest felé le lesz zárva, ezért tovább terelik a forgalmat az M0-s autóúton a 33-as csomópontba, ahol meg tudnak fordulni a közlekedők. A szakemberek javasolják, hogy az M1-es autópálya felől érkezők a megelőző 24-es és 26-os csomópontban térjenek le Budapest felé. A hézagkiöntési munkálatok 8 és 17 óra között zajlanak.
  • Április 27-én, szombaton Gyál térségében az M0–M5-ös csomópontban az M0-s autóút felhajtó Budapest felől Győr felé le lesz zárva. Az M5-ös autópályán az ócsai csomópont irányába tovább terelik a forgalmat, ahol az M5-ös autópályáról az M1-es autópálya irányába meg tudnak fordulni a közlekedők. A Gyálról, a 4602-es útról érkezők ugyanebben a csomópontban inkább válasszák az M51-es irányt vagy a 4602-4604-es útvonalat az M0-s autóút 26-os csomópont irányába. A hézagkiöntési munkálatok 8 és 17 óra között zajlanak.
  • Április 28-án, vasárnap Gyál térségében az M0–M5-ös csomópontban az M0-s felhajtó Budapest felől az M3-as autópálya felé le lesz zárva. Az M5-ös autópályán az ócsai csomópontba továbbterelik a forgalmat, ahol az M5-ös autópályáról az M4-es autópálya irányába meg tudnak fordulni a közlekedők. A Budapest felől érkezőknek érdemes az M51-es, Ócsai út, M0-s irányt, míg a 4602-es útról érkezők ugyanebben a csomópontban az M51-es irányt vagy a 4602-4604-es útvonalat az M0-s 26-os csomópont irányába, illetve a gyáliak az M0-s autóút 33-as csomópontot használják. A hézagkiöntési munkálatok 8 és 17 óra között zajlanak.
  • Április 28-án, vasárnap Gyál térségében az M0–M5-ös csomópontban az M5-ös lehajtó M3-as autópálya felől Budapest felé le lesz zárva, ezért tovább terelik a forgalmat az M1-es autópálya irányába az M0-s autóúton a 26-as csomópontba, ahol választhatják az Ócsai út, M51-es irányt Budapest felé. A hézagkiöntési munkálatok 8 és 17 óra között zajlanak.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről

a Magyar Közút Nonprofit Zrt. oldalán, az Útinform honlapon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.