Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Aranynap-díj: ezekben a szállodákban biztosan nem fog csalódni

Tizenhatodik alkalommal adták át a legjobb hazai konferencia- és wellness-szállodák és rendezvényhelyszínek munkáját elismerő díjakat. Az Aranynap-díjakat a díjalapító Day Holiday Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával ítélték oda a legjobbaknak.

2024. 05. 18. 19:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei díjátadó ünnepséget a közelmúltban megújult, a városligeti Millennium Házában található Millennium Kávéház és Étteremben rendezték meg.

Aranynap-díj 2023: Állandó minőség egy változó világban

 – ezzel a szlogennel vezette fel a díjalapító az eseményt, a díjazottakat és a vendégeket Czvitkó Zoltán cégvezető mellett Flesch Tamás köszöntötte, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

Az Aranynap-díj nyertesei

A rendezvényszervező cég partnerei, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat. Az idei díjazottak, akik elnyerték az Aranynap-díjat:

  • Magyarország legjobb háromcsillagos konferenciaszállodája 2023-ban a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidőközpont
  • Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferenciaszállodája 2023-ban az Hotel Ózon & Luxury Villas****superior
  • Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferenciaszállodája 2023-ban a Novotel Budapest Centrum
  • Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája 2023-ban a LUA Resort***** Balatonfüred
  • Magyarország legjobb wellness-szállodája 2023-ban a Hunguest BÁL Resort

A díjalapító nem csupán hoteleket, hanem rendezvényhelyszíneket is díjaz ettől az évtől, közülük kerül ki Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne, 2023-ban a Millennium Kávéház és Étterem lett. 

Borítókép: Az Aranynap-díjak (Forrás: Day Holiday)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.