Élő közvetítés
Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Gyurcsány és Karácsony rá akarja szabadítani a gyermekekre az LMBTQ-propagandát

Hidvéghi Balázs szerint jól látható, hogy a baloldal Brüsszel alázatos szolgája.

2024. 05. 16. 15:48
Karácsony Gergely; Gyurcsány Ferenc; Molnár Csaba; Molnár Gyula
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gyurcsány és Karácsony együtt szabadítaná rá az LMBTQ-aktivistákat a gyermekeinkre – hívta fel a figyelmet Hidvéghi Balázs a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője szerint ez világosan kiolvasható abból a nyilatkozatból, amelyet tegnap hoztak nyilvánosságra.

Karácsonyék világosan elmondják, hogy támogatják a genderideológiát, sőt kötelezővé tennék az oktatását a magyar gyermekek számára

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs. Hozzátette: úgy fogalmaztak, hogy „LMBTQ-inkluzív” oktatást vezetnének be.

A képviselő szerint pontosan az történne, amit ők évek óta mondanak:

ők beengednék a Soros-szervezeteket és az LMBTQ-aktivistákat a magyar iskolákba,

azokat, akiknek a „gyomorforgató tevékenységét Nyugat-Európában évek óta szörnyülködve nézzük a televízió-híradókban” – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs. 

Gyurcsány és Karácsony támadják az alaptörvénynek azt a részét, ahol a hagyományos családmodellt védik, vagyis szerintük az apa nem férfi, az anya pedig nem nő – mondta. Majd hangsúlyozta:

Ennél még tovább mennek. Eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt is, azt a jogszabályt, amely pont a genderideológia ellen védi a magyar gyermekeket, amely miatt Brüsszel évek óta támad minket.

Jól látható tehát, hogy ők Brüsszel alázatos szolgái. Nem érdemelnek még egy esélyt sem Budapesten, sem az országban – mutatott rá Hidvéghi Balázs.

Borítókép: Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.