Így repült egy Suzuki Kőbányán + videó

A sofőr nem számolt azzal, hogy hirtelen elfogy előtte az út.

Forrás: Budapesti Autósok Közössége2024. 05. 03. 10:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szó szerint repült egy Suzuki Kőbányán, a Gyömrői út és a Kőér utca kereszteződésében – osztotta meg az erről készült felvételt a Budapesti Autósok Közössége csütörtökön.

A fehér kocsi egyszerre próbálta meg kikerülni a kamerás autót és az előtte haladót a kanyarodósávban, azzal azonban nem számolt, hogy hirtelen elfogy előtte az út.

A videó készítője azt írta, a suzukis „nagyon tolta neki”, és komoly tempóval nekicsapódott egy tükröt és közlekedési táblát tartó oszlopnak. A kocsi felrepült a levegőbe, majd viszonylag szerencsésen a kerekeire esett.

A felvételen már nem látható, hogy a kamerás autó sofőrje megállt, hogy a másik vezető hogyléte felől érdeklődjön. Elmondása alapján a repülő suzukis finoman fogalmazva is elzavarta, amiből arra következtetett, hogy nem esett nagy baja. Az eset még 2021-ben történt, de a felvételt csak most hozták nyilvánosságra.

Borítókép: A repülő Suzuki (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.