Magyar Péter őrjöngve káromkodott, és üvöltözött templomból távozó emberekkel

A jelenetet feltételezhetően Magyar Péter kampánygurui is vállalhatatlannak tartották, ugyanis az nincs fent a baloldal messiásának Facebook-oldalán.

2024. 05. 11. 10:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá!” – szegezte a kérdést Magyar Péter a putnoki polgármesternek, aki egy egyházi menet tagjaként éppen távozott a templomból. 

A baloldal messiása közben őrjöngve káromkodott és üvöltözött templomból távozó emberekkel.

„Mit mondott a plébánus úr a templomban? Szégyelljék magukat! (...) Remélem újraszentelik majd ezt a templomot! Szégyelljék magukat!” – üvöltött. Magyar Péter most azért támadt rá a békés menetre, mert Tamás Barnabás korábban azt mondta egy beszédében: „Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot.”

A jelenetet feltételezhetően Magyar Péter kampánygurui is vállalhatatlannak tartották, ugyanis az nincs fent a baloldal messiásának Facebook-oldalán.

A provokatív jelenet 14.15-től látható.

Borítókép: Magyar Péter a békés tömegnek őrjöng (Forrás: Képernyőfotó/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.