Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Orbán Viktor a kormány üléséről jelentkezett

A kormány munkában – írta a miniszterelnök.

2024. 05. 22. 11:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét összeült a kormány a karmelita kolostorban. „A kormány munkában” – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

Európa a tűzzel játszik, a béke és a háború határmezsgyéjén egyensúlyozunk ebben a pillanatban

– idézte a kormányfő szavait Nagy János gazdaságfejlesztési miniszter, aki ugyancsak közzétett egy képet az eseményről. Hozzátette: a kormánynak továbbra is a béke megőrzése a legfontosabb, ma is ezért folyik a munka.

A kormányülésről Lázár János építési és közlekedési miniszter is közzétett egy előzetes bejegyzést, amiben napi programját is ismertette. Reggel az igazságügyi miniszter, Tuzson Bence is feltöltött közösségi oldalára egy fotót, amelyen éppen megérkezik a helyszínre.

A miniszterek egyelőre nem árultak el részleteket arról, milyen kérdések szerepelnek a szerdai ülés napirendjén. Az eddigi gyakorlat szerint a kormány által hozott döntéseket Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő a Kormányinfón ismertetik majd.

Borítókép: Kormányülés (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.