Végelszámolás alatt a Momentum, elnökségi tag távozik

Nem érti a párt politikai ajánlatát.

2024. 05. 07. 23:01
Ilyés Márton. Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Otthagyja a Momentumot Ilyés Márton gazdaságpolitikus, a párt korábbi elnökségi tagja, aki a Facebook-posztjában egyúttal gratulált volt pártjának, és a távozását is bejelentette.

Ilyés Márton megköszönte a bizalmat, a szép emlékeket, de kiemelte, hogy egyre nehezebben tudott azonosulni a Momentum jelenlegi irányvonalával. Mint kiemelte,

nem érti a párt politikai ajánlatát a budapesti választásokon, ezért képviselni sem tudja még a szűkebb környezetében sem, és a a kényszerpályákról való letérésre nem lát valódi esélyt.

Mint írta, hitehagyott lett, de nem akar a Momentum irányvonalával szembemenő véleményt képviselni Momentum-tagként. 

A Momentum szavazóbázisát minden jel szerinte felzabálta Magyar Péter lízingelt pártja, a Tisza Párt. A közvélemény-kutatások szerint az olimpiaellenes párt nem fog tudni bejutni az Európai Parlamentbe, és saját főpolgármester-jelölt híján valószínűleg a Fővárosi Közgyűlésbe sem.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.