Végleg lehúzták a rolót, 64 Mol-benzinkút szűnik meg országszerte

De mi lesz helyettük?

Forrás: Világgazdaság2024. 01. 17. 17:33
mol, benzin, dízel, gázolaj, benzinkút töltőállomás Forrás: Kallus György/Világgazdaság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országszerte 64 helyszínen veszi át a benzinkutakat az Orlen a Moltól, elsőként az M1-es bevezetőjén történt meg a csere – szúrta ki a Világgazdaság.

Az eddig zöldbe burkolozó töltőállomásokat az Orlenre jellemző piros-fehérre festették át, ez valószínűleg elég sok autósnak feltűnt már. 

„Nekünk a mai nem csak egy átlagos kedd, ugyanis alig 24 órája vettük át az első új töltőállomásunkat!” – fogalmazott  január 10-én az Orlen Magyarország a közösségi oldalán, amelyhez képet is melléket, és amelyen az látható, hogy az M1-es fővárosi bevezető szakaszán látható benzinkút pompázik immár piros-fehér színekben. 

Az átfestési hullám mögött a Mol és a Grupa Lotos SA-val, valamint a PKN Orlennel kötött megállapodása áll, amely révén a Mol-csoport hálózata több, mint 410 LOTOS Paliwa töltőállomással bővült Lengyelországban, viszont az akvizíciós megállapodás részeként összesen 64 magyarországi töltőállomást átadtak az Orlennek. 

A töltőállomások átadása feltehetően április végéig megtörténik. Az érintett állomások listáját ide kattintva nézheti meg. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kallus György/Világgazdaság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.