Tucker Carlson: George Floyd túladagolásban halt meg

Legutóbbi, X-re feltöltött videójában beszélt arról, hogy mindenki hazudott az ügyben.

2023. 10. 21. 9:04
Tucker Carlson beszélget a résztvevőkkel a 2022-es AmericaFest rendezvényen az arizonai Phoenix Convention Centerben. (Fotó: Wikimedia Commons / Gage Skidmore)
Tucker Carlson beszélget a résztvevőkkel a 2022-es AmericaFest rendezvényen az arizonai Phoenix Convention Centerben. (Fotó: Wikimedia Commons / Gage Skidmore)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér az X-re készített műsorában elővette George Floyd ügyét. 2020-ban hatalmas botrányt és erőszakhullámot indított be, amikor a színes bőrű férfi letartóztatása közben életét vesztette. Tucker Carlson arról beszél a videóban, hogy 2020 óta annyit hallottuk, hogy megölte George Floydot egy rasszista rendőr, hogy már lassan el is hittük ezt. Ennek köszönhetően pedig egy kis csoport rengeteg agresszív cselekedetet véghezvitt Amerikában.

Mint mondta, Derek Chauvin egykori rendőr nem ölte meg George Floydot, amire most bizonyíték is lett, méghozzá ez egy minnesotai bírósági ügy során derült ki, ahol még nem is ez a konkrét eset volt terítéken, hanem egy Amy Sweasy nevű ügyész perelte be a főnökét. 

Mint az iratokból kiderül, a nő felhívta az igazságügyi orvosszakértőt, hogy elvégezné-e Floydon a boncolást és visszaszólna-e neki utána. Az orvos később felhívta Sweasyt és elmondta neki, hogy semmilyen élettel össze nem egyeztethető sérülés nem volt Floyd nyakán és nem látott semmi arra utaló jelet sem, hogy a férfit megfojtották volna vagy azzal összekapcsolható dolog miatt halt volna meg.

Tucker Carlson ki is mondja, hogy

 a hivatalos boncolási jegyzőkönyv alapján George Floydot nem ölték meg, halála természetes okokra vezethető vissza, amihez ebben az esetben hozzájárult a sok évtizedes droghasználat és a halálos adag fentanil, ami a szervezetében volt. Azaz, mint mondja, ez nem gyilkosság volt, hanem drogtúladagolás.

 Az ügyész ezt el is mondta a főnökének, aki pedig visszakérdezett, hogy mi van akkor, ha a bizonyítékok nem egyeznek azzal a narratívával, amit a tömeg már eldöntött, hogy úgy lesz? Hozzátette, hogy az ilyen esetek karriereket zárnak le.

A műsorvezető hozzáteszi, hogy mindenki hazudott ebben az ügyben a legelejétől kezdve, mint mondja, attól, hogy hiába derült ki az igazság, a Biden-adminisztráció megpróbálja majd ignorálni ezeket az információkat.

A műsorába meghívott vendég, Vince Everett Ellison író elmondta, hogy George Floyd a tipikus fekete fehér demokratának, akit fel kellett emelni, ünnepelni kell.

Tökéletes számukra, hiszen szegény volt, tanulatlan, drogfüggő, nem volt munkája és élete utolsó pillanataiban egy fehér embert kért, hogy ne ölje meg. Elmondta, hogy a demokraták minden feketét ugyanilyennek látnak

 − mondta. 

Tucker Carlson kérdésére, miszerint George Floyd élete szörnyű volt, nem tett hozzá a társadalomhoz, akkor miért akarnak több ilyet a demokraták, a vendég azt válaszolta, azért, mert a demokratákra szavazott és könnyen irányítható volt és úgy érezhették, hogy felette állnak. Mint mondja, 

azt akarják a feketéktől, hogy olyanok legyenek, mint a rabszolgaság során, ne legyenek szabadok, csinálják azt, amit mondanak, és ne kérdezzenek sokat. 

Mint mondja, George Floyd elméje volt a rabszolgájuk.

Mint elmondják, a Demokrata párt tudatosan és direkt akarja, hogy a feketék ne tudjanak feljebb jutni, direkt demoralizálják őket. A megszólaló hozzáteszi, hogy el akarják venni a vallásukat is, mert az, aki Istenben hisz, nem félhet semmitől és nem kell kevesebbnek éreznie magát semmi miatt.

A Demkorata párt a BLM mozgalmat mint egy határokon belüli milícia használta 2020-ban, hogy legyőzzék Donald Trumpot.

 Elmondta, hogy úgy gondolja, ugyanazt a taktikát fogják alkalmazni, mint Irán, ahol ott van a Hezbollah és a Hamász, míg a demokratáknak ott van a BLM, és a szélsőbalosok most is meg fogják próbálni őket használni, hogyha találnak egy szerencsétlen fehér rendőrt, aki elkövet valamit egy feketén, hogy erőszakba tudják rántani az országot. Ez a tervük és ez is fog történni. 

A BLM a pénzüket a Demokratáktól kapja, ahogy a Hamász Irántól. A BLM nem a feketékért van, hanem az erőszakért, a fosztogatásért és a gyilkosságokért 

– fejezte be Vince Everett Ellison. 

Borítókép: Tucker Carlson (Fotó: Wikimedia Commons / Gage Skidmore)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.