Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Bradley Cooper exével randizik az ifjabb Soros

Érdekes Valentin-napi fotó járta be az amerikai sajtót: Alex Soros Hillary Clinton egyik korábbi munkatársával, Huma Abedinnel posztolt párizsi romantikázós fényképet.

2024. 02. 15. 12:30
The Gordon Parks Foundation Rings The NASDAQ Opening Bell
533089568 Fotó: Ilya S. Savenok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Párizsban készült Valentin-napi fotót osztott meg Alex Soros. A fényképen az ifjabb Soros a nála kilenc évvel idősebb Huma Abedinnel, Hillary Clinton korábbi munkatársával pózol – szúrta ki a The New York Post amerikai napilap.

Előttük az asztalon a Valentin-nap összes kötelező kelléke megjelent, a vörös rózsák mellett 

két ékszeres dobozt is kiszúrhattak a kíváncsiak.

Abedin, aki korábban egy szexbotrányairól elhíresült demokrata képviselő felesége volt, a saját közösségi média profilján is megosztotta a fotót. Az indiai–pakisztáni származású, hívő muszlim Abedint válása után Bradley Cooperrel is hírbe hozták. A Page Six amerikai hírportál szerint a pár együtt érkezett a 2022-es Met-gálára, de kínosan ügyeltek rá, hogy ne készüljön róluk közös fotó.

 

Borítókép: Alexander Soros  (Fotó: Getty Images/Ilya S. Savenok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.