Kovács István: A magyar gyermekvédelmi törvény egy vörös vonal

Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint nem szabad hagyni, hogy teret nyerjen a genderlobbi.

2024. 04. 26. 11:03
Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első két CPAC Hungaryre volt egy nagyon jó beszédem a nyugati civilizáció válságáról, milyen szerepet játszik ebben a woke, a genderideológia, és most is van egy hasonlóan jó beszédem, amit nem fogok elmondani, mert ma reggel betoppant a családom, és úgy döntöttem, hogy inkább róluk beszélek  fogalmazott Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a CPAC Hungary 2024 rendezvényen.

Elmondta, hogy négy gyereke van, és hozzátette, hogy a gyerekek okosak.

Sokkal okosabbak, mint sok felnőtt. Hiszen hogyha én megkérdezem a két nagylányomat, hogy fiúkon meg lányokon kívül létezik-e bármi más, akkor kétkedve fognak rám nézni. Lehet, hogy azt mondják, hogy vannak még az óriások meg a boszorkányok, de hogyha komolyra fordítjuk a szót, akkor biztosan elmondják, hogy nincsenek, csak fiúk meg lányok. És hogyha valaki kislánynak születik, akkor egész életében kislány marad

 mondta. Jelezte, hogy sok felnőtt nem így gondolja, mivel sajnos a nyugati világban felütötte a fejét a genderideológia, amely azt tanítja, hogy végtelen számú nem létezik.

Az emberiség hajnala óta mindenki pontosan tudta, hogy ki a férfi és ki a nő. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy ez az egyik ilyen nagy triviális igazsága az emberiségnek, amit hogyha valaki meg akar cáfolni, akkor bizonyítania kellene az ellenkezőjét. Csakhogy nem lehet természetesen bizonyítani, sőt a tudomány éppen az ellenkezőjét bizonyítja – mondta. Úgy véli, a genderideológia csak az emberek fejében létezik.

Olyan ez, mint egy vallás. Viszont, hogyha olyan, mint egy vallás, és mi azt mondjuk magunkról, hogy szabadságszerető emberek vagyunk, tiszteljük a demokráciát, aminek természetesen része a vallásszabadság is, akkor mi dolgunk van nekünk a gender ideológiával?

 – tette fel a kérdést. Úgy folytatta: még itt Magyarországon, ahol egyébként a demokrácia alapelvei, maradéktalanul érvényesülnek, itt sem hagyhatjuk, hogy teret nyerjen a genderlobbi. Ezért fontos szerinte, hogy Magyarországon létezik egy gyermekvédelmi törvény, mert létrejött ezáltal egy vörös vonal, amit nem léphetnek át a woke aktivistái, képviselői.

 

Krízis az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban elég tragikus a helyzet, mert pszichológiai hadviselésbe kezdtek a gyermekek ellen, hogy elvegyék az identitásukat.

Van egy nemzeti identitási krízis, és most pedig azt látjuk az oktatási rendszerünkben, és ez már évek óta zajlik, de 2020-ban a gyermekeket hazaküldték, hogy otthon tanítsák őket, és így a szülők első kézből láthatták azt, hogy mit tanítanak nekik az osztálytermekben

 fogalmazott Kimberly Fletcher, a Moms for America elnöke a Kovács Istvánnal folytatott pódiumbeszélgetésen.

Jerzy Kwasniewski, a lengyel Ordo Iuris elnöke pedig kiemelte, hogy Lengyelországban nyolc éven keresztül sikeresen állították meg azt a folyamatot, hogy ez az ideológia beszivárogjon az iskolába.

Donald Tusk kormánya néhány hónap alatt már egy új tantervet vezetett be, egy olyan vulgáris szexuális edukációs tantervet, amelyet Németországból importáltak, és minden lengyel gyermeknek kötelező ezt hallgatnia. Elképzelhetik, hogy a szülők mennyire ellenzik ezt, és mennyire meg vannak döbbenve az új kormány hozzáállásán

 tette hozzá a lengyel szakértő.

Borítókép: Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.