Steve Bannon: Napjaink világában Trump elnök mellett az egyik hősöm Orbán Viktor + videó

Magyarország egy olyan nemzet, amely vezető szerepet játszik, Orbán Viktor jelentősége pedig túlmutat önmagán azáltal, hogy világszerte fiatal vezetőket sarkall cselekvésre – jelentette ki Steve Bannon, Donald Trump főtanácsadója a CPAC Hungarynak küldött videóüzenetében.

2024. 04. 26. 15:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint fogalmazott a CPAC Hungary konferencián, „önök összekötnek egymással és egységbe kovácsolnak számos vezetőt, és teret biztosítanak az eszmecserére. 

Legfőképpen azonban a konferencia rávilágít: Magyarország egy olyan nemzet, amely vezető szerepet játszik, Orbán Viktor jelentősége pedig túlmutat önmagán azáltal, hogy világszerte fiatal vezetőket sarkall cselekvésre. 

Mindezért pedig nem lehetünk elég hálásak önöknek” – tette hozzá.

Steve Bannon ugyanakkor kiemelte, hogy a „küzdelmünk korántsem ért véget: rengeteg minden történik, önöknél európai parlamenti választások, nálunk elnökválasztás. Ez azonban egy folyamat, és egy dolgot elmondhatok, ha nem adjuk fel, győzni fogunk”. 

Ezért mindent el fognak követni annak érdekében, hogy önök feladják. A pénz jelenleg számos különféle irányból érkezik hozzájuk – a magyar szabadság eltiprásán mesterkednek, csakúgy, mint a bolsevikok, a szovjetek az ötvenes években. Mindenhonnan, minden létező irányból érkeznek a támadások, mert a lehető legtöbbet akarnak ártani önöknek azért, hogy végül feladják

– emelte ki. Hozzátette, ezért „létfontosságú az önök bátorsága, hogy megrendezik ezt a konferenciát, és teret biztosítanak a szabadság és legfőképpen a nemzetállami szuverenitás számára”. 

Borítókép: Steve Bannon, Donald Trump főtanácsadója a CPAC Hungarynak küldött videóüzenetében (Forrás: YouTube/Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.