Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Sokkal gyorsabban itt lehet a harmadik világháború, mint azt gondolnánk

Erre utalt kampányrendezvényén Donald Trump, a korábbi amerikai elnök.

2024. 05. 18. 6:29
Donald Trump volt amerikai elnök integet, miközben részt vesz fia, Barron Trump ballagási ünnepségén a floridai Palm Beachen lévő Oxbridge Akadémián 2024. május 17-én.
Donald Trump volt amerikai elnök integet, miközben részt vesz fia, Barron Trump ballagási ünnepségén a floridai Palm Beachen lévő Oxbridge Akadémián 2024. május 17-én. Fotó: Giorgio VIERA / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump volt amerikai elnök azt mondta, hogy a választásokig hátralévő öt hónapban az Egyesült Államokban, a jelenlegi amerikai vezetés alkalmatlansága miatt kitörhet a harmadik világháború.

Azokkal az idiótákkal, akik ezt az országot irányítják, nem sok ember marad, mert a fegyverek ereje manapság nagyon ijesztő. Könnyen lehet, hogy a következő öt hónapban egy harmadik világháborúba kerülünk, mert inkompetens embereink vannak...

– fogalmazott Donald Trump a minnesotai kampányrendezvényén, ahol megismételte, hogy megválasztása esetén 24 órán belül békét teremt Ukrajnában.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök integet, miközben részt vesz fia, Barron Trump ballagási ünnepségén a floridai Palm Beachen lévő Oxbridge Akadémián 2024. május 17-én (Fotó: Giorgio Viera / AFP)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.