idezojelek

Átverik a jobbikos szavazókat Gyurcsányék

Kiderült az igazság.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2021. 08. 12. 13:30

Bauer Tamás, Gyurcsány egyik legfőbb bizalmas a Facebook-oldalán nagyon érdekes dolgokról írt. Gyakorlatilag kimondta, hogy a Jobbiknak csak a szavazóira van szüksége, amint leszavaztak a Gyurcsány-féle szivárványkoalícióra, már nem lesz rájuk szükség.

Természetesen az egykori liberálisból lett DK-s Bauer mindezt a tőle megszokott ravaszsággal tálalta. Ismét össze próbálta mosni a Jobbikot a Fidesszel, hiszen szerinte mind a két párt rasszista. Íme a bejegyzés fontos részlete:

"Miközben abban igaza van Gyurcsánynak, hogy a hatalmon levő fasisztoid politikai erő, a Fidesz összehasonlíthatatlanul veszélyesebb, mint a Jobbik, az már nem igaz, hogy a Jobbik a maga rejtőzködő, letagadott rasszizmusával, homofóbiájával, embertelenségével nem veszélyes. De az. Csak más adja a veszélyességét. A Jobbik akkor jelent súlyos veszélyt, ha a vele kötött választási szövetség oda vezet, hogy a demokratikus pártok lemondanak a politikák megkülönböztetéséről   A Jobbik akkor veszélyes, ha demokratikus pártok elfogadják, magukévá teszik azt a nacionalizmust, amelyben a Jobbik egyetért a Fidesszel. A Jobbik akkor veszélyes, ha a demokratikus pártok tolerálhatónak tartják azt a rasszizmust, amelyben a Jobbik és a Fidesz között nincs vagy alig van különbség. [...]"

Ha tudunk a sorok között olvasni és eltekintünk Bauer Tamás túlzó hazugságaitól, akkor kitűnően látszik, hogy a Jobbiknak milyen szerepet szán Gyurcsány Ferenc az általuk elképzelt és vágyott kormányban.

Magyarán a Jobbik a programjával és Jakabbal együtt üljön csak a sarokban, amíg Feriék szépen elrendezik az ország sorsát. Láttuk, tapasztaltuk, éreztük a saját bőrünkön, hogy milyen az, amikor Gyurcsány irányít. Az a legfelháborítóbb, hogy ezzel a forgatókönyvvel természetesen Jakab Péter és a Jobbik vezetése tisztában van.

Egyedül a szimpatizánsaikat felejtették el értesíteni erről, gyakorlatilag át akarják verni őket.

Figyelem emberek, ébresztő, amíg nem késő!

Borítókép: Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke és Bauer Tamás akkori alelnök beszélgetnek pártjuk Magyar modell vagy európai? című gazdaságpolitikai konferenciáján Budapesten, a Vista Rendezvényházban. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.