idezojelek

Zalatnay Saroltába törölték a lábukat Gyurcsány emberei

Az énekesnő nyugdíja volt a téma.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldali média DK-s különítménye, a Nyugati Fény ismét kimutatta a foga fehérjét. Ezúttal is Zalatnay Sarolta volt a célpont. Nem először találja meg a népszerű Cinit a baloldali portál. Legutóbb azért kötöttek bele, mert a Borsnak az alábbiakat nyilatkozta:

„Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy vannak kormányok itt Európában, melyek kimondva, kimondatlanul, de a politikájukkal egyértelműen a háború pártján állnak! Mégis miféle érdekek vezetik azokat a politikusokat, akik nem a béke pártján állnak? Vajon ők megkérdezték a polgáraikat, hogy egyetértenek-e velük? Aligha…”

Meg is kapta érte a magáét.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű énekesnő a napokban adott egy interjút a Mandinernek, ahol sok minden más mellett beszélt arról is, hogy kevés a nyugdíja, erre fűzte rá azonnal, rosszindulatúan a Gyurcsány-blog, hogy az énekesnő kormánypárti. Zalatnay a következőt mondta:

„Hatvanezer forint a nyugdíjam, gyorsan teszem hozzá, azért csak ennyi, mert sok zenésztársammal együtt hiába fizettünk nyugdíjjárulékot 1989-ig, nincs nyoma a rendszerben, így nem is számít bele a nyugdíjunkba. Az előadói jogdíjból is jön valamennyi pénz, de ha nincs havonta négy fellépésem, akkor nem tudok megélni.”

Jött is a szokásos, Gyurcsánytól eltanult ferdítés:

„A nyugdíjjal kapcsolatos mondandója több szempontból is érdekes. Az énekesnő pár éve aláírta a Fidesz Gyurcsány-ellenes petícióját, de azért a Fideszt dicsőítő mondatai mellett megjegyezte: attól még lehet valaki jó zenész, hogy baloldali. Zalatnay korábban azt is elárulta, hogy fiatalként tegező viszonyban volt Orbán Viktorral, már akkor is nagyon tisztelte őt, kora Petőfijeként írta le. Vajon a »költőhöz« is eljut a hír, hogy az énekesnő azoknak a táborát erősíti, akik havonta a létminimumot meg sem közelítő nyugdíjat kapnak?”

Nagyon fáj a baloldalnak, ha egy művész kormánypárti, ezért minden alkalmat megragadnak, hogy beletöröljék a lábukat azokba a népszerű zenészekbe, színészekbe, közéleti szereplőkbe, akik nem az ő oldalukon állnak.

Ez a gyomorforgató stílus azonban nem vezet sehova, csak az emberek megvetését lehet így kivívni.

Sok sikert hozzá!

Borítókép: Zalatnay Sarolta (Forrás: Hír TV)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.