A német, holland, román trió vár Gera válogatottjára az U21-es Eb-n

A kispesti Bozsik Arénában és Székesfehérváron lesznek a magyar válogatott csoportmérkőzései a magyar–szlovén közös rendezésű tornán.

Magyar Nemzet
2020. 12. 10. 15:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1978 óta létező U21-es Európa-bajnokságra a két házigazdán kívül a kilenc selejtezőcsoport győztese, valamint az öt legjobb csoportmásodik jutott ki.

A csoportmérkőzésekre március 24. és 31. között, az egyenes kieséses szakasz összecsapásaira pedig május 31. és június 6. között kerül majd sor.

Gera Zoltán szövetségi edzőként topcsapatok ellen bizonyíthat
Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós

A magyar válogatott a kispesti Bozsik Arénában, illetve Székesfehérváron játssza majd a csoportmérkőzéseit. A többi meccset Szombathelyen és Gyirmóton, illetve Celjében, Ljubljanában, Mariborban és Koperben rendezik.

A sorsolás előtt Aleksander Ceferin, az európai szövetség szlovén elnöke közölte: bízik abban, hogy nézők előtt rendezhetik a mérkőzéseket.

A csoportbeosztás:

A csoport: Magyarország, Németország, Románia, Hollandia

B csoport: Szlovénia, Spanyolország, Csehország, Olaszország

C csoport: Oroszország, Izland, Franciaország, Dánia

D csoport: Portugália, Horvátország, Anglia, Svájc

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.