Megrongálták Szlovákiában a magyar klub csapatbuszát + fotók

A vandalizmusra humorral válaszolt a klub, ráadásul a pályát is győztesen hagyták el.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook.com/fcdac2023. 03. 13. 7:08
null
Dunaszerdahely, 2017. november 3. A dunaszerdahelyi felújított Mol Aréna 2017. november 3-án. Háromezer férõhellyel bõvült a dunaszerdahelyi FC DAC 1904 futballklub otthona, így már közel tízezer szurkoló láthatja a csapatot a Mol Arénában. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlenek tojászáport zúdítottak a Dunaszerdahelyi DAC csapatbuszára – adta hírül az együttes Facebook-oldala. A rongálásra humorral válaszolt a klub: „a mai tojásáraknál…?!” – tették fel a kérdést.

Egy éve adott hírt a dunaszerdahelyi klub arról, hogy egy „új, nagyobb és modernebb” csapatbusz áll majd a játékosok és a stáb rendelkezésére, ezt rongálták meg most Besztercebányán.

A pályán viszont vigasztalódhattak a csallóköziek, 3-2-re nyertek az FK Banská Bystrica ellen, s mivel a Slovan Bratislava kikapott Zsolnán, így a DAC 4 ponttal vezeti a szlovákiai pontvadászatot.

Borítókép: A dunaszerdahelyi felújított Mol Aréna 2017. november 3-án (Forrás: MTI Fotó: Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.