Kerkez Milos számára nagyjából véget ért az idény

Bár a Bournemouth labdarúgócsapatánál reménykedtek benne, hogy Kerkez Milos megússza súlyos büntetés nélkül, hogy kiállították a Wolverhampton ellen, de a magyar válogatott játékos klubja hátralévő mérkőzéseinek többségét már csak a távolból figyelheti az idényben.

2024. 04. 27. 11:26
Kerkez Milos
Kerkez Milos Forrás: instagram.com/miloskerkezofficial/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

számára a 79. percben ért véget szerdán a Wolverhampton elleni mérkőzés. A Bournemouth magyar futballistája annak örülhetett, hogy csapata nélküle is megnyerte 1-0-ra a meccset, annak viszont nem, hogy kiállították, ezért ment idő előtt zuhanyozni. Kerkez piros lapot kapott, miután rácsúszott Matt Doherty lábára, bár szerinte szigorú volt az ítélet, valamint szerinte elpuhult a futball.

A Bournemouth-nál is abban reménykedtek, hogy az azonnali piros lap ellenére nem kell a védőnek három meccset kihagynia. A klub fellebbezett a liga döntése ellen, de ezt elutasították, így Kerkez a Brighton, az Arsenal és a Brentford ellen sem léphet pályára. Ezek után legfeljebb az utolsó fordulóban, a Chelsea ellen játszhat, már ha beveti őt Andoni Iraola, a Bournemouth menedzsere.

Kerkez tavaly decembertől február végéig sérülés miatt nem volt bevethető, egyébként minden sorozatot figyelembe véve 32 fellépése volt első angliai idényében, ezeken egy gólpassz, öt sárga és egy piros lap a mérlege.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.