Mikor érkezik a legnépszerűbb Star Wars-sorozat folytatása?

Már nem kell sokat várniuk a sci-fi kedvelőinek.

Munkatársunktól
Forrás: Origo.hu2022. 12. 04. 13:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2023. március 1-jén tér vissza a hallgatag fejvadász. 

A Csillagok háborúja-filmek kedvelői évek óta vártak már élőszereplős Star Wars-sorozatra a sok rajzfilm után, majd megérkezett a Mandalorian, és rögtön az első részt imádták a nézők, főképp a régen látott Tatuin, a hangulat és persze Baby Yoda miatt. 

Az első évad hét Emmy-díjat kapott, a második is népszerű volt, de 2020 októberében került a nézők elé, azóta pedig nem jött folytatás.

Baby Yoda és a Disney idén nyáron lopás vádja miatt került a lapokba. Joe Dante, az 1984-es Szörnyecskék film rendezője ugyanis azzal vádolta a Disney-t és a Lucasfilmet, hogy egy az egyben lemásolták az általa megálmodott szeretni való szörnyeket, és Baby Yoda figurája is azokról lett mintázva. Erről itt olvashat hosszabban.

Most kiderült, hogy dolgoznak a negyedik évadon is, a harmadik pedig szinte kész, 2023. március 1-jén érkezik a képernyőre.

Az eredeti cikk Kiderült, mikor tér vissza a legnépszerűbb Star Wars-sorozat címmel olvasható az Origó.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Origó.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.