Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

idezojelek

Pártportré

Egy vérbeli Momentum-akció.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Szabó Bence, a Momentum debreceni önkormányzati képviselője hétfőn öt másik anyaszomorító társaságában letelepedett a polgármesteri hivatal bejáratánál. A cipófejű ifjú a Facebook-oldalán közölte: „Az ajtó előtt ülve várjuk Papp Lászlót (a polgármestert) egy nyilatkozattal, melynek aláírásával vállalja, hogy népszavazást ír ki a városunkba tervezett méreggyárakról.” Videófelvételeken látni, amint a hetyke legény nem engedi belépni az épületbe az ott dolgozókat. Érdeklődésükre a cipófejű széles vigyorral, megfellebbezhetetlenül közli: „Míg a követelésünket nem teljesítik, az ajtó zárva marad.” Cimborái sokat sejtetően bólogatnak.

Momentum-akció.

Nem akarok én itt kívülről tanácsokat osztogatni a párt arculatformáló menedzsereinek, de ha valóban ilyen figurákkal szeretnének kormányt váltani, a legjobban teszik, ha mielőbb visszaadják a megbízólevelüket. Ebből a melóból nem lehet jól kijönni… Egy szimpla kecskéből nagyobb eséllyel lehet iparművészt, halbiológust vagy mohácsi busót faragni, mint momentumos fiatalból visszafogott, halk szavú, tisztelettudó, felkészült politikust. Vagy csupán egy jó modorú embert…

El tudja valaki képzelni, hogy a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc pártelnök vagy a glaszékesztyűben kordont bontó Hajnal Miklós, netán a magyarok helyett románoknak kampányoló Fekete-Győr András valaha ételt oszt rászorulóknak? Netán átsegít egy világtalan embert a zebrán? Vagy csak galambokat etet a Rózsák terén?
Ugye, hogy képtelenség?

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép forrása: Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történelmi győzelem után

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Örüljünk a győzelemnek!

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Európa hasznos idiótái

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.