Kórházba kellett szállítani a koronavírusos Böjte Csabát

A szomorú hírt oldalán Frigyesy Ágnes újságíró és fotóriporter osztotta meg Facebook-oldalán.

Forrás: vg.hu2020. 11. 19. 16:04
null
A szerzetes hétfőn jelentette be, hogy ő is elkapta a járványt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Böjte Csaba hétfőn számolt be arról Facebook-oldalán, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. A legfrissebb információk szerint a ferences szerzetest egy budapesti kórházba kellett szállítani.

Csaba testvért budapesti kórházba szállították… Imádkozzunk mielőbbi gyógyulásáért! – osztotta meg a szomorú hírt oldalán Frigyesy Ágnes újságíró és fotóriporter.

A szerzetes hétfőn jelentette be, hogy ő is elkapta a járványt
Fotó: MTI

Hivatalos közlemény egyenlőre még nem jelent meg Böjte Csaba állapotáról.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Csaba testvért budapesti kórházba szállították... Imádkozzunk mielőbbi gyógyulásáért! ???

Az Úr az én fényem, kitől is félnék,

életem oltalmazója, kitől rettegnék?

Posted by Frigyesy Ágnes on Wednesday, 18 November 2020

 

Böjte Csabát szomorúság tölti el, hogy elkapta a kórt

A fertőzés miatt most nem mehet emberek közé, így szentmiséket sem tud tartani – olvasható a Metropol.hu hétfői cikkében, melyben arról számoltak be, hogy Böjte Csaba is elkapta a járványt..

– Megvolt a koronavírusteszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nemcsak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik! Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül… – mesélte.

– 2016 őszén tartottam egy sorozatot az áldott békéről. Kollégáimat megkérem, hogy ezeket az elmélkedéseket adják közre esténként 18.00 órától, és ígérem, ha Isten segít, újból elkezdjük a közös élő imádkozást is! Addig imádkozzunk, – ahogy lehet, külön-külön – hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtsünk békét magunkban és világunkban! – mondta Böjte Csaba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.