Alvilági pénzekkel is üzletelhettek Magyar Péter bizalmasának bűntársai

Alvilági figurákkal is üzletelt annak a bűnbandának több tagja, amely a jogerős ítélet szerint Magyar Péter gazdasági vezetőjét, S. Máriát is a soraikban tudta – értesült több forrásból a Magyar Nemzet. A nő egyébként nem más, mint a baloldal új messiásának „anyósa”, aki hosszú éveket töltött börtönben.

2024. 05. 16. 12:17
Forrás: Forrás: Metropol
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több információ lát napvilágot arról az országos piramisjátékot felépítő, rengeteg embert kisemmiző bűnszervezetről, amelynek tagjaként négy évet ült börtönben Magyar Péter gazdasági vezetője, S. Mária. 

A Metropol napokkal ezelőtt azt is megírta, hogy S. Mária Vogel Evelinnek, Magyar élettársának az édesanyja, akit a baloldal messiása sok nyilvános szereplésére magával visz. A nemrég szabadult nő ugyanis a legszűkebb stábba tartozik. Ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, a színpadi technikát, a testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-közösség pénzügyeit. A színpadra lépés előtt jellemzően vele vált szót utoljára Magyar Péter – emelte ki a Metropol.

A piramisjátékra visszatérve, a Buda-Cash- és a Quaestor-botrányhoz hasonlító bűnügy szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó bűnszervezet megszámlálhatatlan embert vert át. Nem mellékes körülmény, hogy a bíróság ítélete szerint Magyar Péter bizalmasa okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt, miután egyetlen embertől 108 milliót csalt ki. Megjegyzendő, a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése szerint a nő összesen 358 millió forint kárt okozott.

Az ikerpár által irányított szervezet egyébként közel nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de alig 1,5 milliárdot fizettek vissza tőke vagy kamat formájában a megtévesztett embereknek. A hálózat 10-30 százalékos kamatokkal csábította a befektetőket, amit csak néhány embernek fizettek ki.

Információink szerint a bűnszervezet több tagja a magyar éjszakai élet néhány ismert alakjától is jelentős összegeket vett fel, ám később a százmilliót is meghaladó pénzekkel nem tudtak a kért időben elszámolni. Emiatt, úgy tudjuk, komoly fenyegetések is érték a bűnbanda vezetőjét, de a „félreértést” végül sikerült tisztáznia.

Borítókép: Magyar Péter és S. Mária (Fotó: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.