Kocsis Máté: Ennyit a 444-ről...

A baloldali hírportálok kommentszekcióját elöntötte a gyűlöletcunami.

2024. 05. 15. 18:28
KOCSIS Máté
Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ennyit a 444-ről és „közösségi alapelvekről” – írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté ezzel arra utalt, hogy gyűlölködő kommentek lepték el a baloldali hírportálokat, a szlovák kormányfő, Robert Fico elleni merényletéről szóló cikkek alatt. 

Mint arról lapunk is beszámolt, szerda kora délután merényletet hajtottak végre Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen. A politikus Nyitrabányán találkozott helyiekkel, mikor a támadás történt, a feltételezett tettest őrizetbe vették.

A Mandiner szúrta ki, hogy a 444 és a HVG oldalát is elöntötték a rosszindulatú kommentek, miután közzétették a hírt. Egy kommentelő így bosszankodott: „Na ebben is előrébb jár Szlovákia...”, míg más meghívást intézett a merénylőhöz. Volt aki azt írta, hogy „tuti túléli a szemétláda”, míg más azon szomorkodik szavai ígéretesek voltak, de a név nem stimmel és nem szakad meg Ficóért a szíve. 

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: MTI/Katona Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.