Menczer Tamás: Magyar Péter ezért ment át a baloldalra

Pálfordulás vagy megtervezett lépések?

Forrás: Facebook2024. 05. 03. 21:24
MENCZER Tamás
Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra – mondta közösségi oldalán megosztott videójában Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

 

Pálfordulásról lenne szó?

Magyar Péter politikai szerepvállalásának már rég megkezdték az előkészítését – mutatott rá Menczer Tamás, majd emlékeztetett, Magyar Péter egyesületét már 2023-ban bejegyezték, azaz még a baloldal új messiásának” pálfordulása előtt. 

A kommunikációs igazgató felidézte azt is, mi szerepel a rendőrségi jegyzőkönyvben, amely Magyar Péter volt felesége elleni erőszakos fellépése során készült. Magyar Péter olyan fenyegetéseket vágott volt felesége, a korábbi igazságügyi miniszter fejéhez, mint:

„Ez lesz az évszázad válása, meg fogom buktatni a kormányt”

–  mondta Magyar Péter a rendőrségi jegyzőkönyv alapján. Menczer Tamás a videó mellett írásban megjegyezte: „Én is vesztem már össze a feleségemmel, de azt soha nem mondtam, hogy meg akarom buktatni a kormányt…”

Menczer Tamás videója a cikk végén, illetve ide kattintva tekinthető meg.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/ Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.