Újra lehet jelentkezni a Megafon képzésére + videó

A Megafon küldetése, hogy a jobboldal az interneten is szembeszálljon a balliberális véleménymonopóliummal.

Magyar Nemzet
Forrás: Megafon2021. 07. 20. 14:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Rád is szükség van az online csatatérben, vállald fel a véleményed, és együtt győzni fogunk! Ha közösségi média építkezésbe kezdenél, vagy még ügyesebb szeretnél lenni, akkor jelentkezz négynapos gyakorlati képzésünkre, hogy a legprofibb szakemberektől tanuld meg, miképp lehetsz hatékony, bátor és magabiztos a Facebookon!” – olvasható a Megafon oldalán, mivel ismét megnyílt a jelentkezés a korábban is nagy sikerrel futó képzésükre.

Mint írják, megtanítják,

melyek a legújabb trendek a Facebookon, a YouTube-on, az Instagramon; a közösségimédia-szövegírás és -történetmesélés technikáit; a profi kép- és videónyersanyag-készítést; képek, infografikák, mémek szerkesztését; a videóvágás és videó-utómunka módszereit; a kríziskommunikáció eszközeit,

azt, hogy miként szerezhető sokkal több követő, hogy hogyan kell célzottan és hatékonyan hirdetni, valamint elemezni az oldalak és bejegyzések teljesítményét.

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Kötter Tamás író, ügyvéd), hogy felerősítsék a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.

A Magyar Nemzet még tavaly augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.

A Megafon képzésére IDE kattintva tudnak jelentkezni az érdeklődők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.