Bohár Dániel riporter is csatlakozott a Megafonhoz + videó

– Mi, jobboldaliak nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen ott korlátoznak és tiltanak minket, ahol csak tudnak – jelenti ki Bohár a Facebookon közzétett videóban.

Magyar Nemzet
2021. 01. 13. 12:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bohár Dániel riporter szerdán reggel jelentette be, hogy együttműködésbe kezdett a Megafon csapatával, így Rákay Philip után már Bohár Dániel is beszállt a jobboldali hangok felerősítéséért vívott küzdelembe. A Facebookon közzétett videóban miután felidézi legemlékezetesebb – a baloldali politikusok számára pedig talán legkellemetlenebb – riporteri pillanatait, arról beszél, hogy bár több ezer riportot készített már az utóbbi évtizedben, hamar rá kellett jönnie, hogy egy újságíró hiába készít érdekes, jó műsorokat a tévében, ez ma már nem elég.

Mint mondja, a saját produkciókat manapság gondozni kell a közösségi médiában is, így rövid videói a jobboldalisággal nehezen vádolható Zuckerberg-galaxisban is több százezres megtekintést érnek el.

– Mi jobboldaliak nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen ott korlátoznak és tiltanak minket, ahol csak tudnak

– jelenti ki Bohár.

A riporter hisz abban, hogy ha jó tartalmakat készítünk, akkor lehetünk sikeresek mindegyik közösségi média-felületen. Ezért kereste fel a Megafon csapatát és kért segítséget abban, hogy munkái még több emberhez eljussanak. Elmondása szerint a Megafonnál szerzett tapasztalatai, a beszélgetések és eszmecserék megerősítették a hitét abban, hogy sok tehetséges ember van a jobboldalon, akiknek van mondanivalójuk, így nincs olyan akadály, amelyet együtt ne tudnánk leküzdeni.

Bohár Dániel a videó zárásaként leszögezi: fel kell fognunk és meg kell értenünk, hogy a politikai csatákat ma már a közösségi médiában kell megvívni.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.

A Bohár Dániel Megafonnal való együttműködéséről szóló videó alább megtekinthető:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.