időjárás 5°C Ferenc, Olívia 2021. December 3.
logo

A Helyzet

Márki-Zay és a nemváltás

„Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt, igen” – nyilatkozta a baloldal miniszterelnök-jelöltje a gyermekvédelmi törvényről.

Korunk hőse, a fluid

Pártszerű magatartást tanúsítva önkritikát gyakorolt, és kommunikációs iránymutatásainak visszavonását jelentette be a szocia­lista Helena Dalli.

A gazemberek jogállama

Gazember az, aki törvénytelen eszközökkel akarja helyreállítani az állítólag felszámolt jogállamiságot.

Elég volt belőlük!

A baloldal aljas rágalmakat kerekített ki Kövér László tavaly februári beszédéből.

Tíz százalék

Arra vagyok nagyon kíváncsi, vajon Anonymus sokadik hangfelvétele után lehet-e bűnözőnek nevezni Karácsonyt, Bajnait, Ganspergert, Tüttőt, Berkit?

Új gulágjaink

Arra emlékezünk, hogy 1953. november 25-én léphetett ismét magyar földre a gulág iszonyatából hazaengedettek első csoportja.

Figyelemelterelés

Egyre világosabban látszik, hogy több nagy terhet is vett a derekára a baloldal az előválasztásnak nevezett politikai kampánycirkusszal.

Maffiamódszerek

Bajnai és Gansperger hamis hőskölteménye egy igazi maffiasztori, ahol a bizniszmen-elegancia mögül kikandikál a közéleti gengszterizmus.

Vörös düh

Meg kell menteni az embereket a vírustól, ezért bizonyos rendszabályokat vezet be a világ összes országa.

Meghasadt életmű

Valakinek a tragédiájából politikai tőkét kovácsolni elég nagy ízléstelenségre vall. Ám a balliberális politikumnál a cél szentesíti az eszközt.

Hallgatnak

Márki-Zay hallgat. Ahogyan hallgatnak a haverjai is. Hallgatnak, mert a gazdájuk pontosan ilyen világot akar.

A panelgyűjtő

Ha Jakab Pétert a lakásmutyi miatt később a bíróság elmarasztalná, akár két év börtönt kaphat.

A Gyurcsány-klón

Azt mondja az önmagát keresztény jobboldalinak hazudó Márki-Zay, hogy Jézus is baloldali volt.

Invázió

Ha Márki-Zay Péter kerülne hatalomra jövő tavasszal, nem lenne több migrációs per, elhárulna minden akadály az invázió elől.

A nagy kékség

A sötétkék visszavételét a francia trikolórba könnyű esztétikai jellegű lépésnek nevezni, de valójában egy nagyon határozott jelzés.

Szövetségben a valósággal

Orbán Viktor a Fidesz kongresszusán elmondta: „A mi teljesítményünk a munka, a liberálisoké az, hogy liberálisok. Igaz, hogy csődbe vitték az országot.”

Merkel hosszú árnya

Merkel úgy köszönt el legutóbb az európai csúcson, hogy maradt még menedzselni az EU éppen ügyeletes válságát, a vakcinamizéria utánit és az energiaválság előttit.

Rázós kérdések

A jobboldal szavazói kapaszkodjanak meg, nehéz kérdés következik! Miért segít a polgári oldalnak, hogy 2019-ben a baloldal átvette Budapest és több település irányítását?

Hülyének lenni

Olyan hülyének lenni, mint Karácsony Gergely főpolgármester úr, embert próbálóan nehéz.

Témája okán

Válaszolt a tapolcai mozi vezetője Navracsics Tibornak: az Elk*rtukat a témája miatt nem játsszák.

Más a valóság

Megdöbbentő képsorokat mutattak be a nemzetközi hírcsatornák. Élőben követhettük, ahogyan belarusz egyenruhások migránsok ezreit kísérik a lengyel határhoz.

Az elmaradt csoda

Márki-Zay úgy szeretne konzervatívnak, kereszténynek, jobboldalinak és nemzetinek látszani, hogy közben mindennek pont az ellenkezőjét mondja és teszi.

Nem fénylik a Piros Arany

Európai Egyesült Államok vagy Magyarország? Jövő áprilisban a választók kezében lesz a döntés.

Segítség a vádlottak padjáról

A baloldal egyik unalomig sulykolt toposza, hogy választási győzelme esetén másnap már kattan a bilincs a „tolvaj” fideszeseken.

„Ne fürgyé le!”

Márki-Zaynak az a legfőbb baja, hogy kilencmillió fasisztával nem lehet klímakommunizmust építeni.

Így szeret a baloldal

Megeshet, hogy a baloldal új messiása hasonló kampánykisokost tanult be, mint a háttérből irányító Gyurcsány Ferenc.

A kereszt jele

A német uniópártok büszkén hirdetik kereszténydemokrata-elkötelezettségüket, de valójában ideológiamentes liberálisokká torzultak a hatalomban töltött emberöltőnyi idő alatt.

Ylva Meseországban

Nem látjuk be, hogy az EU-nak miért lenne égető szüksége Európán kívüli bevándorlókra, ahogyan azt Ylva Johansson asszony hirdeti.

Fiatal jobboldal

A békemeneten kiderült, hogy a kormánypártok is képesek megszólítani a fiatalokat, hiszen számos intézkedésük őket támogatja.

Vörös kartell

A baloldalnak van egy sajátos szokása: azt gondolja, hogy ha szisztematikusan és kitartóan tagadja a valóságot, akkor előbb-utóbb a hazugság igazsággá nemesül.

Néptelen front

Október 23-án, a baloldal rendezvényére annyira kevesen mentek el, hogy még egy háztömb lakógyűlésén is többen vannak.

Szavak szabadságharca

Aki látta a jobboldali és a baloldali ünnepi megmozdulás magasból fényképezett fotóit, eljátszhat egy kaján gondolattal.

Nem engedünk az ötvenhatból!

Hatvanöt év telt el, de a forradalom igazából még mindig nem fejeződött be. A régiek egy része talán eltakarodott, de jöttek helyettük jól kiképzett ifjabb titánok.

Se lenyelni, se kiköpni

A magukat baloldalinak nevező pártok hozzáállása a rezsicsökkentéshez mindenképpen komikus.

Gonosz lélek közeleg

Most Szabó Tímea jelentette ki, hogy támogatja Márki-Zay Pétert, de az ördögöt is támogatná, ha Orbán Viktor ellenében indulna.

Márki-Zay, a faló

Ez a Péter nem az a kősziklatípus, akire az egyesített baloldali szekták tartósan építkezni tudnának. Márki-Zay Péter inkább amolyan trójai faló.

Orbán Viktor, gyere ki!

Soha nem volt ekkora szükség az igazi összefogásra, hogy áprilisban végleg elküldjük ezt a lejárt szavatosságú bandát oda, ahová való.

„Súlyos történetek”

Most már akkor mégsem történt zsarolás. Ha hihetünk a csütörtöki Karácsony Gergőnek, akkor Feri mégsem zsarolta meg őt. Sem SMS-ben, sem drótpostán, sehogyan.

A konvertita nyilai

A konvertiták nyilaitól ments meg, uram, minket! – fohászkodhatnának a norvégok, ha még tudnák, hogyan tegyék ezt.

Képmutatás

Valóban megrázó képsorok láttak napvilágot kedd este az Anglia–Magyarország labdarúgó-világbajnoki selejtező alatt.

Bohózat humor nélkül

Amit a baloldali előválasztás második fordulójaként előadnak nekünk az Orbán-fóbiások, azon már nevetni sem lehet önfeledten.

1/53 oldal