időjárás 18°C Eufrozina, Kende 2021. September 25.
logo

A Helyzet

Leforrázott baloldal

Az elmúlt napokban a baloldalon az összes tányér és pohár összetört. Az abrosz meg megérett a lecserélésre. Karácsony Gergely minden szinten lebukott.

Demográfia a demokráciáért

A családpolitikai intézkedéseinket méltatta Mike Pence volt amerikai alelnök, ahogy a többi felszólaló külföldi állami vezető is a magyar példát dicsérte.

Barbárok

Készséggel elismerem: nem könnyű Fekete-Győr Andrásnak lenni. Nehéz terhet rakott rá a Jóisten.

Hazugságszámláló

Nehéz a jegyzetíró dolga egy olyan világban, amikor minden a megszokott rend szerint zajlik. Reggel felkel a nap, este lenyugszik, és a kettő között Karácsony Gergely hazudik.

Pokoli évadnyitó

Isten óvja meg Gyurcsánytól a teljes magyar társadalmat, beleértve megtévesztett híveit is!

Unalmas előadás, Wilson úr!

A rendező rettenetesen aggódik a magyar kultúráért, hisz szerinte a magyar kormány kizsigereli a művészi kifejezés és oktatás szabadságát.

A mi afgánjaink

Magyarország sikeres menekítőakciója a túlélést biztosította számos afgán családnak az elől a borzalom – vagy akár a biztos halál – elől, amely várt rájuk a tálib uralom alatt.

Egy senki önleleplezése

A sértettségétől is terhelt őszödi böszme 2010 óta forralja magában a bosszút, azóta fröcsköli szét magából a gyűlöletet legyőzőjével szemben.

Keresztény jövő

A pápa pontosan tudja, mit akar, semmi szükség baloldali megmondóemberekre, hogy helyette gondolkodjanak.

Bagoly mondja verébnek

Zuglóban a szocialista Tóth Csaba és a Cseh Katalin ügyével terhelt Momentum támogatását élvező Hadházy Ákos kölcsönösen korrupcióval, lopással, csalással vádolja egymást.

Ha jönnek, fájni fog!

Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és a többi elvtárs újra hallatja a hangját. A budapesti városházát már megszállták a letűnt korszak emberei.

Nem csak a császár

A kereszténység meg tudta mutatni az arcát a világnak, és nagyon büszkék lehetünk, hogy ezeken a napokon magyar vonásai voltak.

Gyurcsány csókosa

Karácsony nem csupán néhány tucat egyetemi hallgató pályafutását befolyásolhatja, hanem akár az egész magyarságot viheti ismét a gyurcsányi útra, ami mindig a szakadék felé vezet.

A baloldal rinocéroszbőre

A mai baloldal több mindenben is hasonlít a fent megnevezett négylábúra. Ha képletesen is, de kemény és vastag a bőr az arcukon és gyenge a látásuk.

Agresszorból demokrata?

Egyre pontosabb képet kapunk Jakab Péterről, akinek a testőrei egy utcafórumon fojtogatni kezdtek egy civilt, akinek volt bátorsága nem egyetérteni a baloldali összefogás egyik fő alakjával.

Időzített bombák

Mondanánk, álljanak egy házzal arrébb, de az egységes Európában ez sem megoldás.

Gyurcsány, a nagy bábozó

Senkinek nem kívánom azt a pillanatot, amikor az előadás végén Gyurcsány Ferenc előrelép és Joker-vigyorral a képén meghajol.

Jézus Budapesten

Egy hétig ránk figyel a világ, hiszen a római katolikus egyház talán legnagyobb eseményének ad otthont hazánk fővárosa. Van okunk a büszkeségre.

Anglia és a rasszizmus

A brit világbirodalom veleje és létrehozója maga volt a rasszizmus. A kedves angolok egész történelmük során sz…r rasszisták voltak, ebből lettek gazdagok.

Éhes disznók

Ha valaki hallgatja a baloldali politikusok sirámait, nagyjából ilyen kép rajzolódhat ki benne Magyarországról. Feudális nagyurak, elnyomott jobbágyok, szinte rabszolgák, nyomor, éhezés, nemzethalál.

NOlimpia lebutítva

A balliberális fővárosi vezetés fenyegetése nem más, mint ócska politikai blöff. A NOlimpia lebutított verziója.

Karácsony iskolastopja

A DK elnökének zsebéből kikandikáló Karigeri a maga módján egy összevont Stop, tanulás! kampánnyal kísérel meg válaszolni a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciójára.

Hamis lendület

A lila agytrösztök azt hirdetik, hogy a nyugati az jó, pontosan ellentéte a keletinek, amely viszont rossz.

Forró lesz az ősz

Isten ne adja, hogy az ország élére kerüljön ez a díszes társaság, akik sok mindenre képesek, egyet viszont nem tudnak: kormányozni.

Bolsevik szalonna

A hazudozás és a gátlástalanság a bolsevik lélektan alapvető vonása a kezdetektől napjainkig.

Karácsony kilátása

Expó és olimpia után a baloldal most az atlétikai világbajnokság álomgyilkosa akar lenni.

Karácsony ajtói

Egészen bizonyosan rengetegen fogják kárhoztatni a főpolgármestert amiatt, mert újabb és újabb fővárosi buszjáratokon vezetteti be az elsőajtós felszállást.

Van válság

A helyzet az, hogy igenis migrációs válság van Európában, s minden jel – a tények és a statisztikák – arra enged következtetni, hogy megismétlődhetnek a 2015-ös események.

Táncoló talpak

Hej, hej, hej… dübörög a zene. Tetőfokára hág a jókedv. Jakab Péter táncol. Végre! A Jobbik miniszterelnök-jelöltje két döghalált vizionáló közleménye között kikapcsolódott.

Ideges a baloldal

Most, hogy Afganisztán fiatal férfiait látjuk a repülőtéren, a baloldal elkezdett veszettül pánikolni.

Van mit ünnepelnünk

Két év után újra együtt ünnepelhet, már nem csak lélekben, a világ magyarsága az államalapítás ünnepén.

Nem akar összeomlani

A baloldal szerint Orbán Viktor összedönti a gazdaságot, pedig a világjárvány sem fogott ki a kormányon.

Biden afgán szégyene

Az 1975-ös vietnami fiaskót, a Saigonból felszálló utolsó amerikai helikopter képét idéző mostani csúfos kudarc örökre rajta marad Bidenen, mint szamáron a fül.

Genderőrület

Egy jó hírű gimnázium vezetősége szabad utat adott annak, hogy egyesek a diákok alsóneműjében turkáljanak.

Ne engedjük!

Gyurcsány Ferenc és a magához édesgetett szövetségesei ellenzékben is megbuktak.

1/79 oldal