időjárás 21°C Eufrozina, Kende 2021. September 25.
logo

Tollhegyen

Szeminárium

Balázs Péter, a zavaros (ügynöki és „impexes”) múltú káder jó ideje heti rendszerességgel fejtágító szemináriumot tart a legelvadultabb ellenzéki portálokon.

Herczeggel is bajuk van

Most, hogy felavatták Herczeg Ferenc író mellszobrát a Nemzeti Színházban, várható volt, hogy megszólal Gábor György, a DK „szellemi műhelyének” frontembere is.

Macskajaj

Hogy le ne maradjon róla a közbeszéd, újra és újra hírt ad magáról Homonnay Gergely DK-humorista és macskablogger.

Egy brancs

Mindent elárul az EU bevándorlási politikájáról a migrációért felelős EU-biztos nyilatkozata, aki úgy fogalmazott: kivárják a német és francia választásokat, s csak utána kötik meg az új európai migrációs paktumot.

Kláráról áradozott

Kuncze Gábor, a volt SZDSZ-es főmufti a „drága Bolgár úr” műsorában különösebb meglepetést nem okozott, ezúttal is Dobrev Kláráról áradozott.

El a kezekkel Gyurcsánytól!

A ma tizenöt esztendeje kiszivárgott őszödi beszéd fejezetcímmé ásta le magát a kor politikai dögkútjába, beleégett a magyar aljanyelvezetbe.

Óh, euró!

Klára asszony csak nyomja a mantrát. „Nem is kérdés, hogy az euró nyújtja a stabilitást, a védelmet, a biztonságot.”

Tüskék a talpunkban

Niedermüller Péter DK-alelnök és bitcoinbányász szerint „a magyar miniszterelnök bizalmatlanul, bizonytalanul, görcsösen előredőlt felsőtesttel, mosolytalanul néz Ferenc pápa szemébe".

Ülepében zabszem

„Orbán ügyészsége tovább fenyeget a börtönnel” – nyüszít közösségi oldalán Fekete-Győr András.

Megint Bajnai

Karácsony Gergelyt tartja a jövő áprilisi győzelem kivívására a legalkalmasabbnak Bajnai Gordon leharcolt miniszterelnök és libaspekuláns.

Családi erőszak

A Jobbik „néppártosodási folyamatának” legújabb állomásaként a minap szakszerű fojtófogással leterítettek egy férfit az ellenzéki előválasztásra készülő pártvezér gorillái.

Majdnem beszólt

A Gyurcsány-párti Nyugati Fény harsány véleménycikkben rontott neki a Városházán fészbukoló miniszterelnök-aspiráns Karácsony Gergelynek.

Rákositól Vadai Ágnesig

A jól értesült Vadai szerint a Magyar Katolikus Egyház nem tartja fontosnak kivizsgálni a szexuális visszaélések problémakörét.

Kettős látás

Az angol focidrukkerek összehányták, összevizelték, összeszemetelték Londont. Ahogy szokták… Memória, Mr. Johnson! Memória!

Jó hírünkért aggódik

A magyar–angol vb-selejtező futballmeccset követő tenyérbemászó ellenzéki posztok közül is kiemelkedik Niedermüller Péter elemzése.

Mágikus kerék

Gő­czey András találmánya, a mágikus kerék nevezetű egykerekű „roller” fényes pályát futott be.

Kisasszonyok völgye

Lapozgatom ezt a furcsa könyvet. Borítóját nem a ma divatos Photo­shoppal szerkesztették, mégis van aktualitása.

Bevállalós a hónaljszőrzete

„Szeretem nem titkolni, hogy ennyire szőrös a hónaljam. Ezért ez a profilképem is” – írja valahol Galla Miklós.

Minden húron

Alig múlik el nap, hogy ne állna elő valami épületes kunszttal vagy rendkívüli bejelentéssel a minden húron játszó Szél Bernadett.

Nagy ránk a kabát?

Bár több mint fél évszázada Ausztriában él, változatlanul Magyarország-szakértőnek tartja magát Lendvai Pál (Paul Lendvai) hírlapíró, a hajdani Szabad Nép munkatársa.

Most meg rendőrt hívnak

A múltkor még úgy volt, hogy az egész problémát csak a kormány sajtója találta ki.

Mi a Momentumban

Bár korábban több műsorban is közgazdásznak mondta magát a mindig harsányan nyilatkozó, a világot kiosztó Hajnal Miklós, valójában diplomája sincs.

1/98 oldal