Összeült az ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs

A ma esti tűzijáték sorsáról délután hozhatnak döntést.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 08. 20. 8:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma reggel hét órakor megkezdte munkáját az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs, mely figyelemmel  kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről – közölte Facebook-oldalán Kovács Zoltán államtitkár.

Az operatív törzs vezetője emlékeztetett: a nyolc órakor kezdődő állami díszünnepséget és a tisztavatást az eredeti terveknek megfelelően megtartjuk. A kilenc órára tervezett légi parádé a várhatóan kedvezőtlen és bizonytalan időjárási körülmények miatt a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad.

– A szombaton 21 órakor kezdődő tűzijátékról az operatív törzs ma 12 órai ülését követően fog döntést hozni 

– hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán. Hozzátette: bármilyen, a programokban bekövetkező változásról azonnal tájékoztatják a közvéleményt.

– Tisztelettel kérünk minden érdeklődőt, hogy mielőtt útnak indulna, részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István-napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül – jelezte az államtitkár.

Borítókép: Ülésezik a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs (Fotó: Facebook/Kovács Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.