Hadházy Ákos is befáradt a parlamentbe a mai szavazások idejére

Az országgyűlési képviselő a hátsó széksorban álldogál, és a telefonját nyomkodja.

Magyar Nemzet
2023. 05. 03. 11:29
Országgyűlés Parlament Hadházy Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megmondta, hogy nem ül be a parlamentbe. Inkább beáll” – ezzel a szöveggel posztolt fotót a független országgyűlési képviselőről Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője arra utalt, hogy Hadházy Ákos hiába nyert egyéni mandátumot Zuglóban, a ciklus elején közölte, hogy nem vesz részt a parlamenti munkában, mert annak szerinte semmi értelme. A Momentum-színekben induló, majd ismét függetlenné váló képviselő még az esküt letenni sem ment be a parlamentbe, emiatt fél évig nem is kapott fizetést. 

A mostani akciója valószínűleg annak köszönhető, hogy a jövőben ilyen ne forduljon elő, meghatározott időszakonként ugyanis be kell mennie a parlamentbe ahhoz, hogy továbbra is jogosult legyen a fizetésére és költségtérítésére. 

Hadházy Ákos egyébként az idei vagyonnyilatkozatában már egy bécsi lakást is feltüntetett, amit nemrégiben vásárolhatott. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.