Hollik István Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: Továbbra sem vagyunk zsarolhatók

A magyarok egyértelműen megüzenték Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy nem kérünk az illegális bevándorlásból és a migrásgettóktól.

2024. 01. 26. 8:27
Hollik István, migráció, Brüsszel, dollárbaloldal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzeti konzultáción keresztül több mint másfél millió ember fejtette ki véleményét a magyar szuverenitást leginkább érintő kérdésekről. A magyarok egyértelműen megüzenték Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy nem kérünk az illegális bevándorlásból és a migrásgettóktól. 2015 óta Brüsszel a magyar dollárbaloldallal szövetségben azon munkálkodik, hogy minden akadályt elhárítson az illegális bevándorlók tömegei elől, s így korlátlanul és ellenőrizetlenül érkezhessenek milliók Európába – fogalmazott a Magyar Nemzethez eljuttatott videóüzenetében Hollik István. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója kifejtette: a tavalyi, Izraelt ért terrortámadást, az azt követő európai tüntetéssorozatok, merényletek sem térítették jobb belátásra Brüsszelt és a hazai dollárbaloldalt. 

A brüsszeli bürokraták új migrációs paktummal széttérítenék a veszélyt Európában, és migránsgettókat hoznának létre. Ezt a dollárbaloldal képviselői meg is szavazták. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pedig be is vallotta, hogy az illegális bevándorlás elleni politika miatt tartják vissza a Magyarországnak járó forrásokat. Mint mondta, a magyar emberek egyértelmű üzenetet küldtek Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: továbbra sem vagyunk zsarolhatók, az illegális bevándorlás ügye nem alku tárgya.

 

Borítókép: Hollik István (Forrás: Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.