Elsöprő többség támogatta a kormány álláspontját a nemzeti konzultáción

A többség nemet mondott arra, hogy a magyarok életét befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettük.

2024. 01. 25. 10:16
null
Budapest, 2022. október 14. Az európai uniós szankciókról szóló nemzeti konzultáció kérdõíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2022. október 14-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Világosan látszik, hogy a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett – közölte közösségi oldalán a Fidesz. A legutóbbi nemzeti konzultáció eredmények összesítéséből az derült ki, hogy elsöprő többségük nemet mondott arra, hogy a magyarok életét alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettük.

Mint írták, a kitöltések alapján a magyarok több mint 98 százaléka azon az állásponton van, hogy fegyverszállítások helyett tűzszünetre és békére van szükség a szomszédunkban. 

Nem szabad engedni, hogy migránsgetók jöjjenek létre hazánkban, tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást,

emellett ki kell állni a magyar gazdákért és a magyar mezőgazdaság GMO-mentességéért is, és szigorúbban kell fellépni a külföldi befolyásszerzés ellen – közölték.

A kormány köszöni annak a több mint 1,5 millió embernek, aki elmondta a véleményét. „Azon leszünk, hogy a magyar emberek akaratának Brüsszelben is érvényt szerezzünk és megvédjük hazánk szuverenitását” – szögezték le közösségi oldalukon.

A konzultáció részletes eredményeit ITT lehet megnézni: 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.