Így dőzsölnek a balliberális képviselők + videó

Miközben az ellenzék az ország elszegényedéséről beszél folyamatosan, ezzel szemben a baloldali képviselők tavaly is csak gazdagabbak lettek.

Forrás: HÍRTV2024. 02. 11. 22:41
VARJU László; MOLNÁR Csaba; DOBREV Klára; KOMÁROMI Zoltán; GY. NÉMETH Erzsébet; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. október 22. Gy. Németh Erzsébet alelnök, Molnár Csaba ügyvezetõ alelnök, Dobrev Klára európai parlamenti képviselõ, Gyurcsány Ferenc pártelnök, Komáromi Zoltán országgyûlési képviselõ és Varju László alelnök (b-j) a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyurcsány házaspár további vagyonosodása, azaz a vadonatúj rózsadombi luxusingatlanjáról is szó esik a HírTV Célpont című műsorában.

A műsorból kiderül többek között még az is, hogy a Párbeszéd párt képviselője, Tordai Bence az illegálisan épített II. kerületi villájával kapcsolatban továbbra is csak látványosan mellébeszél és magyarázat helyett csak a kormányt gyalázza.

A Momentum képviselője, Tompos Márton pedig még nyilatkozni sem mert a HírTV riporterének.

A Célpont összeállítása alább megtekinthető:

Borítókép: Gy. Németh Erzsébet alelnök, Molnár Csaba ügyvezető alelnök, Dobrev Klára európai parlamenti képviselő, Gyurcsány Ferenc pártelnök, Komáromi Zoltán országgyűlési képviselő és Varju László alelnök (b-j) a DK budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én. (Fotó:MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.