„Fizessenek a milliárdosok!” – így néz ki Gyurcsányék új luxusingatlana + videó

Ahogyan arról több hírportál is beszámolt, Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára elképesztő luxusba költözik. Amikor a Magyar Nemzet stábja a helyszínen járt, azt tapasztalta, hogy még folynak a munkálatok a Rózsadomb Villaparknál.

2024. 01. 31. 14:10
null
Forrás: Képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fizessenek a milliárdosok!” – Gyurcsány Ferenc az ATV-ben hirdette meg pártjának a DK-nak a programját, aminek a fenti idézet szöveg az egyik központi gondolata. Dobrev Klára pedig a Partizánon beszélt arról, hogy azoknak akik luxusvillában urizálnak, szintén fizetniük kell. Ezek a kijelentések azért is voltak meglepők, hiszen közismert tény volt, hogy az említett két politikus egy háztartásban él, ráadásul nem máshol, mint az Apró-villában. Ezért ráadásul számos kritika is érte már őket. A villaépülethez Dobrev édesanyjának családja, az Apró család a Rákosi-korszak államosításának köszönhetően jutott. Gyurcsány Ferencnek pedig a 90-es évektől ez volt a lakhelye.

Gyurcsány Ferenc aztán 2022-ben jelentette be, hogy költözni szeretnének, most pedig úgy tűnik, már meg is találták az ideális lakást. A Magyar Nemzet derítette ki, hogy Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc úgy tűnik, tényleg otthagyja az Apró-villát és elköltözik egy Bimbó utcai, Rózsadombon található, örökpanorámás luxusingatlanba.

Korábban az Ingatlan.com részletes hirdetésben mutatta be a legújabb rózsadombi luxuslakóházat, a Rózsadomb Villparkot. A szóban forgó lakás panorámás a Lánchídra, a Szent István-bazilikára, a Halászbástyára és a Mátyás-templomra. A lakás előtt és mellett elterülő, mintegy kétszáz négyzetméteres kertrész pedig a lakás kizárólagos használatába kerül.

Azt, hogy Gyurcsányék a Rózsadomb Villaparkba költözhetnek, alátámasztja az is, hogy a DK elnöke a 2019-es évre vonatkozó vagyonnyilatkozata óta minden évben feltüntetett egy rejtélyes „lakásvásárlás foglaló és előleg” megnevezésű összeget más szerződés alapján fennálló pénzkövetelésként. Ez az összeg 2022-ben már 446,5 millió forintra rúgott. Az ingatlan tulajdoni lapja szerint 2021 szeptemberében Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is tulajdonrészt szerzett az ingatlanban. Korábban ráadásul Apró Piroska is tulajdoni hányadot vásárolt. A Magyar Nemzet korábban arra is felhívta a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc a legutóbbi vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel, hogy tulajdonjogot szerzett egy ingatlanban.

Borítókép: Elképesztő luxusba költöznek Gyurcsányék (Képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.