Elkapták a rendőrök a férfit, aki a Tiszai pályaudvar mellett megerőszakolt, majd brutálisan meggyilkolt egy nőt

Egy bokor tövében hagyta az áldozatot.

Forrás: Boon2024. 05. 06. 15:38
a helyszínelés Fotó: Boon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták a  gyilkosát annak a nőnek, akinek a holttestét május 4-én a hajnali órákban a Tiszai pályaudvar közelében, a MÁV területén egy bokor tövében találták meg – adta hírül a Boon

Vasárnap a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a 40-50 év körüli nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal elkezdték a nyomozást. A rendőrök még aznap azonosították, elfogták, majd őrizetbe vették azt a férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, úgy tudni, az ügyben még ma megszólal a rendőrség. 

A környéken dolgozók vasárnap még határozottan állították, hogy megerőszakolhatták, majd megkéselték az áldozatot, ezt látszanak alátámasztani a helyszínen talált vérnyomok is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.