Fényes nappal, az utcán esett neki volt élettársának egy férfi Esztergomban

Az esztergomi zaklató az utcán kezdte el verni volt élettárást, most tárgyalást tartanak az ügyében.

Forrás: Kemma2024. 05. 07. 7:03
null
Budapest, 2022. február 3. Rendõrautó egy Kõbányai úti társasház elõtt 2022. február 3-ra virradóan. Az egyik lakásban agyonvertek egy 67 éves férfit, a feltételezett elkövetõket három órán belül elfogták - közölte a rendõrség a Police.hu oldalon. MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tatabányai Törvényszéken május 7-én tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki szakítás után volt élettársát zaklatta és bántalmazta – közölte a Kemma.

 

Ütötte, rúgta, nem csak egy alkalommal

A vádirat szerint a korábban több alkalommal büntetett férfi és a nő élettársak voltak, azonban a sértett szakított a férfival, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent a férfi és megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. A nő közölte, hogy nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, 

mire a vádlott pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

– írták.

2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül újabb bántalmazással fenyegette, amely exében komoly félelmet keltett. 2022. június 13-án a ismét összetalálkoztak, közöttük szóváltás alakult ki.

 A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte.

A nő egy hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor belépett a hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt, majd egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte és trágár szavakkal illette. A nőnek ekkor sérülése nem keletkezett – olvasható a Tatabányai Törvényszék tájékoztatásában.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.