Karácsony szerint annyira rendben van minden Budapesten, hogy Gyurcsánynéval turnézik Tatabányán

Szentkirályi Alexandra nem kertelt.

2024. 05. 08. 10:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Karácsony ma tényleg Tatabányán folytatja kirándulásait Gyurcsánynéval?! Ennyire rendben van minden Budapesten?” – írta közösségi oldalán a Fidesz főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra arra célzott, hogy a városvezető csatlakozott a Demokratikus Koalíció vezette baloldali EP-kampányhoz, amelynek következő állomásaként Tatabányára látogatnak.

Forrás: Facebook

Míg Karácsony nem hajlandó együttműködni fontos kérdésekben a kormánnyal, addig Szentkirályi Alexandra már most is folyamatos egyeztetéseket folytat a főváros érdekében. Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a főpolgármester-jelölt a keddi sajtótájékoztatóján kijelentette: 

„Elengedhetetlen, hogy a fővárosiak a mostaninál sokkal rendezettebb városban éljenek, ahol sokkal nagyobb a biztonság, és ennek megfelelően sokkal nagyobb együttműködés is kell a főváros és a Belügyminisztérium között”

Úgy véli, szükség van az együttműködésre és a párbeszédre. „Sok olyan rendezetlen ügy van a fővárosban, amit előrevihetne az, hogyha a fővárosi önkormányzat a Belügyminisztériummal a 2019-es idők mintájára, sokkal szorosabban működne együtt” – húzta alá.  

Szavai szerint megdöbbentő adatokkal szembesült, ugyanis kiderült, hogy míg 2018-ban 22 528 óra volt az, amit közösen töltöttek el a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság és a BRFK munkatársai, addig 2023-ra ez az óraszám 2022-re csökken.

Borítókép: Karácsony Gergely és Dobrev Klára (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.