Orbán Viktor: Felesleges Brüsszelbe háborúpárti képviselőket küldeni, van ott elég

Tiszaladányban folytatta országjárását a kormányfő.

2024. 05. 14. 16:18
ORBÁN Viktor; KONCZ Zsófia
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról mi is írtunk, dübörög a kampány, országjáráson vesz részt a miniszterelnök. Orbán Viktor a múlt héten Szentendrén, Pomázon, Solymáron és Esztergomban is járt, de találkozott Hszi Csin-pinggel is aki Magyarországra látogatott, amely jelentős a nemzetközi visszhangot is kapott. 

ORBÁN Viktor
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A héten a kormányfő Tiszaladányban folytatta kampánykörútját  – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán Viktor Koncz Zsófiával, a térség országgyűlési képviselőjével és Liszkai Ferenc polgármesterrel tárgyalt. A választópolgárokkal folytatott találkozóján elmondta: 

„Brüsszelbe háborúpárti képviselőt küldeni olyan, mint a Dunába vizet hordani: lehet, csak felesleges. Abból van ott elég.”

Orbán Viktor azt javasolta: „a kilóra megvett háborúpárti baloldaliak helyett küldjünk Brüsszelbe békepártiakat! Mutassuk meg Soros Györgynek, hogy nincs rosszabb befektetés, mint a magyar háborúpárti politikus” – fogalmazott a Fidesz elnöke.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.