Nem kell Bécsbe menni, Budapesten is lesz Primark

Májusban már lehet vásárolni.

Forrás: Világgazdaság2024. 04. 24. 11:53
Primark
illusztráció Fotó: (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte már csak Magyarországon nem volt üzlete a Primarknak a régióban, de ez nagyjából eddig tartott, illetve május 28-ig, mert aznap nyílik meg az első Primark-üzlet az Aréna Plázában – adta hírül a Világgazdaság

 Az üzlet várhatóan elég nagy lesz, mert a cég közlése szerint több mint 3100 négyzetméteren terül majd el, és ezzel a húzással csaknem 180 munkahelyet teremtenek Magyarországon.

A portál emlékeztet: idén öt éve, hogy a Primark piacra lépett a kelet-közép-európai régióban:, amikor 2019 júniusában megnyitotta első üzletét a szlovéniai Ljubljanában. A divatlánc jelenleg öt piacon működtet 12 üzletet: Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Szlovákiában. 

Hozzáfűzik, emellett a Primark folytatja a terjeszkedést Közép- és Ket-Európában, ugyanis a következő egy évben Temesváron, Prágában és a lengyelországi Bydgoszczban nyit üzleteket. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.