Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Utah állam családbarát kormányzójával találkozik Novák Katalin

Az államfő amerikai útja utolsó állomásaként érkezett Utahba.

2023. 09. 27. 12:03
20230413 Vásárosnamény Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke, portré Fotó: Gazdag Mihály GM Kelet-Magyarország Fotó: Gazdag Mihály/Kelet-Magyarország
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tovább, előre a családpárti szövetség építésében − így fogalmazott posztjában Novák Katalin, aki amerikai útja során most Utah állam családbarát kormányzójával találkozik. 

Amint azt megírtuk, az államfő amerikai útja utolsó állomásaként érkezett Utahba, ahol korábban a Salt Lake City melletti Brigham Young University hallgatóinak tartott előadást. 

Novák Katalin ott úgy fogalmazott, hogy „a gyermekvállalás menti meg a világot”, éppen ezért arra bátorította a fiatalokat, hogy ne féljenek családot alapítani, ne féljenek a karrier mellett a családi életet is választani.

Ahogy arról korábban szintén beszámoltunk: Elon Musk amerikai–dél-afrikai milliárdos, a Tesla autógyár és a SpaceX űripari vállalkozás tulajdonosa is vendégül látta Novák Katalint a Tesla központjában. „Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a Nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába” – írta a közösségi oldalán Novák Katalin.

 

Borítókép:Novák Katalin köztársasági elnök (fotó: Kelet-Magyarország/Gazdag Mihály)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.