„Magyarország egy sokkal szabadabb ország, mint Belgium”

Gyermekeink jövőjéért kell küzdenünk itt, a XXI. században – jelentette ki Gerolf Annemans belga EP-képviselő a CPAC Hungaryn.

2024. 04. 26. 16:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország egy sokkal szabadabb ország, mint Belgium. A budapesti CPAC értéke felbecsülhetetlen, hiszen az európai kontinensen jól szimbolizálja, hogy milyen kihívásokkal nézünk szembe Európában. 

Közös küzdelem folyik a világban a globalisták ellen. Látjuk, mennyire gyűlölik kultúránkat, mennyi követ megmozgatnak, hogy tönkretegyék a nyugati civilizációt. Gyermekeink jövőjéért kell küzdenünk itt, a XXI. században 

– jelentette ki Gerolf Annemans belga EP-képviselő a CPAC Hungaryn. Az Identitás és Demokrácia (ID) elnöke a flamandok nevében bocsánatot kért a brüsszeli elit tettéért, a konzervatív konferencia betiltásáért.

Soha ne bízzanak Brüsszelben, de kérem, fogadják a flamandok bocsánatkérését, akik szintén ebben a belga rezsimben kell hogy éljenek 

– tette hozzá. Mint mondta, a következő hetekben valóra vállhat az álmunk, s győzedelmeskedhetünk az uniós választásokon.

Olyan győzelmet aratunk, amellyel Ursula von der Leyent hazaküldjük retúrjegy nélkül 

– mondta.

Borítókép: Gerolf Annemans belga EP-képviselő (Forrás: Facebook/Gerolf Annemans)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.