Szupersztár ikrek koncertje Budapesten

A 22 éves norvég testvérek és sikeres művészek Marcus & Martinus a We Are Not The Same Touron 15 exkluzív klubkoncertet adnak 2024/2025-ben kiválasztott európai helyszíneken, köztük Budapesten is, az Akvárium Klubban 2025. március 16-án.

2024. 04. 08. 21:00
Marcus & Martinus a norvég pop-duó
Marcus & Martinus a norvég pop-duó Fotó: Jonathan Perlman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marcus & Martinus tízévesen kezdte karrierjét a norvég Melodi Grand Prix Junior versenyen, és azóta már Európa nagy részén sikeres előadóként vannak jelen. 2015-ben Marcus & Martinus kiadta debütáló albumát Hei címmel, amely Norvégiában rögtön az első helyre kúszott fel. 

A 2016-os Together és a 2017-es Moments című albumokat további slágerek követték Norvégiában és Svédországban is. 

2017-ben megnyerték a Nickelodeon Kids’ Choice Awardot a Kedvenc zenei sztár: Norvégia elnevezésű kategóriában. Ezekben az években Jason Derulo előzenekaraként léptek fel, kétszer perceken belül eladták az összes jegyet a Globenben, és felléptek a 2016-os Nobel-békedíj-ünnepségen is Oslóban. Elektrisk című daluk tartja minden idők legtöbbet streamelt norvég dalának rekordját. Ez a közösségi csatornákon több száz millió streamet és elkötelezett rajongókat eredményezett világszerte. Európai turnéjuk előtt Marcus & Martinus részt vesz az Eurovíziós dalfesztivál 2024-es svédországi versenyén az Unforgettable című slágerükkel, amely a legújabb albumukon is szerepel. 

Marcus és Martinus története olyan, mint egy modern tündérmese.

A két fiúnak egy kis norvégiai faluból sikerült meghódítania zenéjükkel a világot. Példaképül szolgálnak a fiataloknak, és megmutatják, hogy bármi lehetséges, ha követjük az álmainkat. És nem hagyják abba az álmodozást: folytatni akarják a zenélést, bejárni a világot, és megosztani a zene iránti szenvedélyüket a rajongóikkal.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.