Élő közvetítés
Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Tömegesen adja el a közönség az Azahriah-koncertek jegyeit

Egymást követő három napon, pénteken, szombaton és vasárnap is koncertet ad a fiatal, népszerű zenész, Azahriah a Puskás Arénában. Amikor elkezdték árusítani a jegyeket, megdöbbentő kereslet mutatkozott, pillanatok alatt lett „telt házas” a három buli – legalábbis az elővételek szerint. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy sokan szabadulnának a már megváltott jegyeiktől – számol be róla a Világgazdaság.

Forrás: Világgazdaság2024. 05. 22. 10:00
Azahriah
Azahriah koncert a debreceni Campus Fesztivál 3. napján 2022. július 23-án. Fotó: Kiss Annamarie Forrás: Hajdú-Bihari Napló
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglehetősen ritka, hogy egy ilyen fiatal művész pillanatok alatt képes legyen megtölteni műsorával az ország legnagyobb arénáját, de tavaly ősz közepén úgy nézett ki, hogy a jelenleg leginkább felkapott popsztár képes lesz három koncertet is adni Puskásban.

Azahriah
Azahriah a debreceni Campus fesztiválon 2023. július 21-én. Forrás: Hajdú Bihari Napló/Kiss Annamarie 

Azahriah eredetileg csak egy bulit tervezett, május 25-ére, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők beiktattak még kettőt, egyet 24-ére, egyet pedig 26-ára. A korábbi hírek arról szóltak, hogy mindhárom esemény telt házas lesz. 

Most azonban felmerült a kérdés, hogy Azahriah fél év elteltével is olyan népszerű-e még, mint a koncertek meghirdetésekor. A közönség ugyanis ezrével kezdte el árulni a már megvásárolt jegyeket.

Mint a Világgazdaság írja, a kifejezetten erre az alkalomra tavaly októberben létrehozott, mostanra hatezer fősre duzzadt Facebook-csoportban egy hét alatt közel 600 bejegyzésben árulták az eredeti tulajdonosok a belépőiket. Többen arra hivatkoznak, hogy mégsem felel meg nekik az időpont, ezért áron alul próbálják értékesíteni a belépőiket. 
Akik viszont most kezdtek el érdeklődni az esemény iránt, bőven juthatnak még jegyekhez a hivatalos értékesítő helyeken, például a Broadway.hu oldalán is. A pénteki koncertre még legalább 60 szektorban található szabad hely, bár 27-be már nem lehet bejutni. A másik két koncertnapra is bőségesen vannak még helyek, így viszont nem biztos, hogy totális telt házról lehet beszélni mindhárom napon. 

Egyes vélemények szerint a mostani sok felszabadult jegy arról árulkodhat, hogy sokan előre bevásároltak a belépőkből, hogy később haszonnal adják majd tovább. 

Hogy mennyire lesz kíváncsi a közönség valójában a magyar ikonra, kiderül hétvégén.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.