idezojelek

Dopeman tönkreverte Puzsért, eldőlt a politikai rapháború + videó

Győzött az igazság.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Eljött a pillanat, Dopeman végre keményen kiütötte a nagyszájú megmondóembert. Mint ismert, Puzsér még februárban töltött fel a YouTube-csatornájára egy videót PUZSÉR-DTV BATTLE névvel, amiben meglehetősen gusztustalan módon állt bele a zenészbe. A rapműfajba erős szövegek is beleférnek, de Puzsér átlépte még ezt a meglehetősen tág határt is, Dopeman édesanyját és beteg húgát vette a szájára, nyomdafestéket nem tűrő, aljas stílusban. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem nehéz összerakni a képet, Puzsérnak az a baja a zenésszel, hogy bátran kimondja a véleményét, és ez a vélemény bizony szöges ellentétben van a publicista kormányellenes kirohanásaival. Most végre Dopeman is jelentkezett egy zseniális klippel, ahol a rap eszköztárának és saját tehetségének segítségével gyakorlatilag tönkreveri a nagyszájú baloldali Puzsért. 

Íme a videó:

Eldőlt a (politikai) rapháború. Nincs több kérdés.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.