Erre ki számított? Zidane ennél a csapatnál térhet vissza

Spanyol lapértesülések szerint hamarosan újra munkát vállalhat Zinédine Zidane, a Real Madrid korábbi sikeredzője. A francia szakemberről korábban azt nyilatkozták, hogy csak a királyi gárdánál, az Olympique Marseille-nél, esetleg a francia válogatottnál dolgozna a jövőben, de úgy tűnik, hogy egy negyedik csapatnak sikerült meggyőznie, hogy őket válassza.

2024. 04. 19. 18:36
Zinedine Zidane-t hamarosan újra az oldalvonal mellett láthatjuk?
Zinedine Zidane-t hamarosan újra az oldalvonal mellett láthatjuk? Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek délelőttig még az tűnt a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy Julian Nagelsmann váltja Thomas Tuchelt a Bayern München vezetőedzőjeként, de Nagelsmann végül aláírta a 2026-os világbajnokság végéig szóló új szerződését, így a következő két évben is a német válogatottat irányítja.

A német edző kiesése után a Mundo Deportivo máris bedobott egy újabb nevet a Bayern lehetséges következő trénereként. A spanyol lap ráadásul nagyon biztos a dolgában, azt írja, hogy a jelölt, azaz Zinédine Zidane és a klub között lassan véget érnek a tárgyalások, és Münchenben nagyon bíznak a francia szakember érkezésében. 

Zidane-t már korábban is összeboronálták a Bayernnel, de egykori csapattársa, Thomas Gravesen cáfolta ezen értesüléseket, mert magától Zidane-tól tudja, hogy őt csak a Real Madrid, az Olympique Marseille és a francia válogatott kispadja érdekli. Ezt erősítette meg Zidane későbbi nyilatkozata is, amikor kifejtette, hogy csak olyan országban vállalna munkát, amelynek a nyelvét is beszéli. A német nem szerepel ezek között, de lehet, hogy ez már nem jelent akadályt a Reallal háromszor Bajnokok Ligáját nyerő szakembernek. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.