Tiszta vizet öntöttek a pohárba: ez történik Xavi bátyjával a Barcánál

Amikor a múlt héten bejelentette a Barcelona, hogy Xavi marad a következő idényben is a csapat vezetőedzője, szárnyra kapott a pletyka, hogy egy másik Hernándeznek, Xavi bátyjának, Óscarnak viszont távoznia kell. A Barca sportigazgatója, Deco most elárulta, valóban így van-e.

2024. 04. 30. 14:36
Óscar (balra) és Xavi Hernandez az Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen 2024 januárjában
Óscar (balra) és Xavi Hernandez az Osasuna elleni bajnoki mérkőzésen 2024 januárjában Fotó: AFP/NurPhoto/Urbanandsport/Joan Valls
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy volt a vigadalom a Barcelona háza táján a múlt héten, mivel Xavi meggondolta magát. Ahelyett, hogy felmondana az idény végén, kitölti a szerződését, és legalább 2025 végéig ő lesz az együttes vezetőedzője. A katalán szakember a bejelentéskor arról beszélt, szerinte a lehető legjobb döntést hozta meg a klub szempontjából.

Deco elárulta, emmi sem igaz a pletykákból
Deco elárulta, semmi sem igaz a pletykákból (Fotó: AFP/NurPhoto/Urbanandsport/Joan Valls)

Xavi és Óscar is marad

Közben viszont arról pusmogtak, hogy Xavinak komoly árat kellett fizetnie azért, hogy folytathassa a munkáját. A pletykák szerint ugyanis a klub vezetősége azt várta volna el tőle, hogy változtasson a stábján, csináljon helyet a Doménec Torrentnek, méghozzá úgy, hogy az eddigi másodedzőtől, aki nevezetesen Xavi bátyja, Óscar Hernández, szabaduljon meg.

Ezt a lépést valószínűleg nehéz szívvel tette volna meg a tréner, de valójában nem is kell ennek megtörténnie. A Barcelona sportigazgatója, Deco hétfő este tiszta vizet öntött a pohárba:

– Hazugság ez a történet, fogalmam sincs, honnan szedték ezt a sületlenséget. Sosem beszéltünk ilyesmiről – húzta alá a korábbi futballista, hozzátéve, bíznak Xaviban, ezért döntöttek úgy annak idején, hogy 2025-ig meghosszabbítják a szerződését.

Ezen a héten azokat a pletykákat is cáfolta a Barcelona, miszerint Deco és Xavi között nézeteltérések voltak, ezért a sportigazgató más vezetőedzővel képzelte el a jövőt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.