Nemcsák Károly is új gumikat venne Karácsony kátyúi után

Már a Szomszédok Vágási Ferijének is elege van a Karácsony-féle kaotikus városvezetésből.

2024. 05. 03. 18:39
Budapest, 2022. március 9.
A múlt század második felében vasbeton-panelekbõl összeszerelt társas lakóépületek sora Gazdagréten. A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években elkészült zömmel 10 emeletes tömbök panel lakásaiba sok száz család költözött be a fõváros minden részébõl. Az õ életükrõl még népszerû TV-játék sorozat is készült egykoron, Szomszédok címmel.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra és Nemcsák Károllyal, az ikonikus Szomszédok sorozat „Ferije” közösen mutatottak rá, hogy a Karácsony Gergely által vezetett Budapesten milyen áldatlan állapotok várják a közlekedőket. A Szomszédok hangulatát megidéző videót a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalára töltötte fel.

Vehetek új gumikat, mert sajnos kátyúsak az utak.

– mondta Nemcsák Károly a szomszédok részeit lezáró meghatározó jelenetsor mintájára. Szentkirályi Alexandra ugyan ebben a képi megvalósításban hozzátette: „nemcsak kátyúsak, de még haladni sem lehet a dugóban.”

Sajnos ez nem egy sorozat, hanem a valóság. Gazdátlan a város, káosz és kátyú van az utakon. Leszerelt kukák a köztereken, szemét és kosz, a városházán pedig Gyurcsány emberei.

– mutatott rá a kormánypártok jelöltje. Hozzátette: a városnak olyan vezetőre van szüksége, aki nemcsak panaszkodik, hanem tenni is tud a városért. 

Változás Budapesten.

– jelentette ki Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: A gazdagréti lakótelep (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.