Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így néz ki belülről a kiégett visegrádi szálloda, már az alkalmazottak sorsát is lehet tudni + videó

A Hotel Silvanus Visegrád a közösségi oldalán számolt be a tűz utáni helyzetről és a szálloda alkalmazottainak sorsáról.

Forrás: Facebook2024. 03. 11. 7:45
Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan azt korábban a Magyar Nemzet is megírta, a vezetőség a szálloda újraindulásáról a pokoli tűz pusztítása után hamar meglepő terveket közölt, ugyanis a remények szerint a Silvanus már fél év múlva megnyithatja kapuit a vendégek előtt.

A szálloda most közölte, már megkezdték az épület biztonsággal megközelíthető területeinek rendbetételét, az alkalmazottaik közül pedig senkit nem bocsátanak majd el.

„Kollégáinkkal együtt ma megkezdtük szeretett szállodánk és egyben munkahelyünk biztonsággal megközelíthető területeinek rendbetételét! Senkit nem bocsátunk el, minden itt dolgozó munkatársunkhoz ragaszkodunk, mellettük vagyunk és maradunk, hiszen a Silvanus egy nagy család, személyzetünk páratlan, ez az erősségünk, és ettől vagyunk mi az ország egyik legkedveltebb kikapcsolódási pontja, hiszen ahogy a mottónk is mondja: »A vendéget úgy kell fogadni és vendégül látni, mint amikor barátainkat, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba.«” – olvasható a Silvanus Hotel közösségi oldalán.

A bejegyzésben a szálloda belsejének jelenlegi állapotáról is közöltek képeket:

 

Így égett a szálloda

 A katasztrófavédelem az oltási akcióról készült felvételeket is közölte, a videón jól látszik, hogy mekkora erővel tombolt a tűz az épületben. A gyorsan terjedő lángok akkora sötét füstfelhővel jártak, hogy szinte a Dunakanyar minden pontjáról lehetett látni. A tűz kezdetekor az épületben kétszáz vendég tartózkodott, szerencsére senki sem sérült meg közülük. 

A tüzet végül 14 vízsugárral sikerült körülhatárolni, majd eloltani.

 

 

Borítókép: A kigyulladt szálloda (Forrás: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.