Már a munkahelyekre is bevinné az LMBTQI propagandát az Amnesty +videó

Gyakorlati tudást kaphatnak a jelentkezők abban, nehogy véletlenül a lelkébe gázoljanak valamilyen szexuális kisebbségnek.

2024. 04. 24. 17:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Online kurzust indított az Amnesty International, amellyel céljuk, hogy az LMBTQI emberek jobban érezzék magukat a munkahelyükön. A Facebookon szponzorált videójuk szerint a kurzus célja, hogy a genderelmélet támogatói is felkészültek legyenek a munkahelyi diszkrimináció és megkülönböztetések területén.

 

Az LMBTQI emberek, mint mindenki más, akkor tudnak sikeres munkát örömtelien végezni, hogyha befogadó és biztonságos munkahelyen tehetik. Ezért fontos, hogy az ő szövetségeseik is felkészültek legyenek az őket érő munkahelyi diszkrimináció és megkülönböztetések területén.

– ecsetelte a Budapest Pride egyik szervezője a videóban. Hozzátette: vezetőként, HR-esként és munkatársként mi is nagyon sokat tehetünk az ügy érdekében.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, az Amnesty nem csak a dolgozókat veszi célkeresztjébe, hanem a diákokat is. Az oktatás, a nemek közötti egyenlőség, valamint a szexuális és a nemi kisebbségek ügyeiben mélyülhetnek el azok a diákok, akik részt vettek tavaly – az akkor már tizedjére megrendezett – az Amnesty International Összpont nevű versenyében. 

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy a négy hónapig tartó képzésen az Amnesty mentorai a résztvevőkből nevelik ki a szervezet aktivista és önkéntes utánpótlását. Olyan készségek elsajátítását is biztosítják, mint a petícióírás és a kampánytechnika, amit olyan témák feldolgozásában tudnak kamatoztatni, mint például a gyermekvédelmi törvény „hatásai” elleni harc, vagy a szívhangrendelet elleni küzdelem.

Borítókép: Amnesty International videó, képernyőkép (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.