Orbán Viktor régóta példátlan lépésre szánta el magát

Most a miniszterelnök közösségi oldalára terelődik a figyelem.

2024. 04. 18. 21:45
ORBÁN Viktor
Brüsszel, 2024. április 17. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak nyilatkozik Brüsszelben, a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencia (NatCon) második napján, 2024. április 17-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor rendszeresen megosztja közösségi oldalának követőivel azt, hogy éppen mivel foglalkozik, legyen szó akár egy megbeszélésről, egy családi estéről, esetleg egy szellemes videóról. Azonban van egy dolog, amit a miniszterelnök nagyon ritkán tesz meg a közösségi oldalán: 

ritkán cseréli a profilképét.

Most Orbán Viktor lecserélte a közel két és fél éves képét.

A kép a miniszterelnök követőit is megmozgatta. A három órája feltöltött fényképre máris több mint negyvenkétezer reakció érkezett, míg az előző profilképére az évek alatt összesen majdnem százezer ember reagált. 

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.